Witam;
Mam pewien problem mianowicie rozladowal mi sie blackberry i nie chce wlaczyc podpiolem pod ladowarke ale dalej nic tylko miga czerwona dioda ... ladowarka sprawna bo juz raz ladowalem ... Mozecie mi pomoz ?? z gory dzieki
Pozdrawiam
Witam;
Mam pewien problem mianowicie rozladowal mi sie blackberry i nie chce wlaczyc podpiolem pod ladowarke ale dalej nic tylko miga czerwona dioda ... ladowarka sprawna bo juz raz ladowalem ... Mozecie mi pomoz ?? z gory dzieki
Pozdrawiam
Poczekaj troche niech sie podladuje. Przyczyna mzoe byc taka ze bateria sie rozladowala do "0" i dlatego niechce sie wlaczyc jak to nieraz ma miejsce w innych telefonach.
BlackBerry 8310 Curve AT&T USA
No Lock + 4GB SDHC
Najpierw SZUKAJ
dopiero pozniej pytaj !
Juz laduje sie ok 30 min ale dalej nic ... ;/ najgorsze jest to ze wszystko ladnie smigalo. A mozesz mi powiedziec ten papierek na baterii powinien byc bialy czy z paseczkiem czerwonym ??
[ Dodano: 2008-10-13, 14:49 ]
Witam;
Nie wiem co sie stało mojemu blackberry ale dzis go przygotowywalem do wyslania do serwisu wyciaglem baterie na ok 10 min ale cos mnie podkusilo wloczyc ja jeszcze raz i co zaczol dzialac <wow> i takie pytanie mi sie nasowa czy w blackberry jest jakas malutka bateria ktora wspomaga pamiec ? wkazdym razie nie wiem czy odsylac na gwaracje czy nie bo ewidentnie teraz wszystko dziala
[ Dodano: 2008-10-13, 15:00 ]
mozecie doradzic mi co zrobic czy wysylac na gwarancje czy niee