Powiedz mi jeszcze czy do Polski również FREE SHIPPING (jakieś dodatkowe opłaty) i jak długo czekałeś na paczkę?
pzdr
Powiedz mi jeszcze czy do Polski również FREE SHIPPING (jakieś dodatkowe opłaty) i jak długo czekałeś na paczkę?
pzdr
na stronie [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] można kupić między innymi baterie do Bolda 9000 M-S1 w cenie 12,99 dolarów co wychodzi na polskie 35 złotych. Dolar kosztuje aktualnie jakoś 2,7xxx. Dla czego więc np na stronie BBsklep bateria do bold'a 9000 M-S1 kosztuje 169 złotych! jest tylko 200mHA różnicy między nimi!
Po prostu to z deka przesada w Polsce jest wielu dystrybutorów baterii i sprzedają oni np baterie kupione w takim sklepie bądź innym a i tak wszystkie są produkowane w Chinach czy Tajlandii. Nie trzeba chyba kupować osobiście w takim sklepie szczególnie, że trochę wołają za przesyłkę....
Ostatnio edytowane przez DignumViri ; 16-05-11 o 11:42 Powód: dodatek słów
Chciałbym aby każdy wiedział, że szanuję jego wiedzę oraz jestem szczerzę wdzięczny za pomoc.
Witam.
Chciałem odświerzyć troszkę ten wątek. Interesuje mnie zakup oryginalnej baterii do bold 9000. I mam takie pytanie:
Która z tych dwój jest oryginalna ?
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]zy może ta:[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] może lepiej kupić coś takiego:
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]hyba, że możecie polecić jakiegoś użytkownika z allegro lub jakiś sklep oferujący te baterie. Warunek: tylko oryginał i tylko nowe.
Wszystko na allegro to zamienniki - chyba.
Ja się na taką skusiłem tez ze względu na cenę i jestem pozytywnie zaskoczony cały dzień pracy na bb bridge i bis, poczta, rozmowy i mase SMS koło 22 dopiero odkładam na ładowarkę i używam ponad pół roku.
oczywiście wycięty czujnik temperatury - stale 25C i to chyba tyle.
Generalnie niczym. Obie nie są oryginalne. Przy tej: SKU000675 sprzedający pisze, że wygląda prawie jak oryginalna, tak że nie poznasz różnicy, zakładam więc że SKU000675 jest gorszą podróbką oryginału.
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.