Witam. Otóż jakieś 3 tyg temu odebrałam BB z naprawy (nie łapał zasięgu). Po jego odebraniu stwierdziłam z przerażeniem, że po wymianie na inny niestety dubluje mi literki przy pisaniu smsów. Oddałam go znowu do naprawy. Dzisiaj go odebrałam i okazało się, że nie został naprawiony, gdyż nie znaleziono trwałego uszkodzenia. Najczęściej powiela mi literkę "a" oraz "j". Jest to dość uciążliwe, ale nie zdarza się przy każdej próbie pisania smsa.
Czy jest jakaś inna możliwość naprawy tego? Nie wiem, ponowne zainstalowanie oprogramowania?
Pozdrawiam.
Hmm... Spróbuj wgrać najnowsze oprogramowanie, z tego co pamiętam rozwiązywało właśnie ten problem.
a czy jest jakaś nowsza wersja oprogramowania? Ja posiadam 6.0 Bundle 2534 (v6.0.0.570. Platform 6.6.0.212) i mój BD nie pokazuje mi żadnych aktualizacji.
Pozdrawiam.
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
dziękuję ślicznie za pomoc
jeszcze jedno pytanie. Żeby ściągnąć OS ze strony BB muszę wypełniać wszystkie pola później? Typu imię, nazwisko, firma?
Ostatnio edytowane przez Anja Cavallari ; 19-03-12 o 21:59
możesz wpisać bzdury...