Miś - nie zastanawiałeś się nad instalacją os5?
Miś - nie zastanawiałeś się nad instalacją os5?
Szukałem i nie znalazłem - chyba że jest a ja nie potrafię znaleźć. Kiedy ściągam poczte na jeżynke z gmaila i potem kiedy ją usuwam znika ona też i na gmailu. Nieważne czy przeniosę ją z głównego folderu do innych, zawsze znika. Czy można zrobić tak aby po skasowaniu na telefonie poczta zostawała na gmailu.
Pozdrawiam
Podbijam temat, bo mam ten sam problem (z Gmailem), a Pani chyba w koncu nie otrzymala odpowiedzi.
Otoz jesli chodzi o inne strony dostosowane do przegladania na telefonach komorkowych, wszystko dziala bez problemu (np. onet, ling, facebook, wyszukiwarka google itp). Problem pojawia sie przy probie logowania na strone m.google.pl/mail -> Gmail - Przejdz teraz -> zamiast strony logowania wyswietla sie napis "Wystapil problem podczas proby wyswietlenia strony". Teraz sprawdzilam nawet ze zwykly Gmail (gmail.com) rowniez ma ten sam problem. Czy jest ktos mi w stanie pomoc? Gdyby co prosze pytac, postaram sie w miare mozliwosci odpowiedziec.
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
No problem na pewno lezy po mojej stronie, pytanie tylko jak go rozwiazac?
Zmiana softu była?
Uzupełnij profil.
Tak jak pisałem, spróbuj może aktualizacji softu.
Ten Twój troszkę wiekowy jest.