Witam,
Jestem nowym uzytownikiem BB i posiadam model 8820. Czy ktos moglby mi pomoc w nastepujacych kwestiach:
1. mam problem z odbieraniem maili z konta firmowego - mam tylko wiadomosc ze aktywowano, natomiast maile nie sciagaja sie.
2. Mam prywatny mail, rowniez ustawiony. Konto znjaduje sie na gmail.com. Tutaj bez zarzutu maila przychodza i wysylam je rowniez, ale otrzymuje ciagla jakies infomracje, ze wyslano, przeczytano itp to samosie dzieje jak wysylam je logujac sie na gmail z komputera, ta sama procedura, wysyla maila i jakies potwierdzenia. Czy tak jest zawsze? Moze ktos uzywa adresu ma gmail?
3. Czy ktos moze podac mi jakis link dotyczacy modelu 8820, czy jest w miare ok, czy lepiej zamienic na 9000. Przy czym nie interesuja mnie zadne gry, uzywam tylko i wylacznie w celach biznesowych - maile.
4. Mam rowniez jakas aplikacje google talk i yahoo messanger - co to jest? jak sie tego i do czego uzywa?
Z gory przepraszam, za tak dziwne (wydawac by sie moglo) pytania i dziekuje za jakakolwiek odpowiedz

Odpowiedź z cytatem