Hej
Mam problem z wysyłaniem sms w 9800 - wyświetla mi komunikat niewłaściwe centrum usług .
Czy ktoś wie może co z tym zrobić ?
Z góry dziekuje
Tigss
Hej
Mam problem z wysyłaniem sms w 9800 - wyświetla mi komunikat niewłaściwe centrum usług .
Czy ktoś wie może co z tym zrobić ?
Z góry dziekuje
Tigss
W ustawieniach sms wprowadzić poprawny numer centrum operatora?
mam ten sam problem co Tigss
niestety nie wiem gdzie w bb 9800 wpisuje sie numer centrum opertoraszlag mnie zraz trafi
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
uff... nie bylo to proste ale to dlatego ze nalozyl sie drugi niezrozumialy dla mnie problem
otoz za kazdym razem jk najezdzalem na zakladk gdzie wpisuje sie nr centrum sms to wyskakiwalo zapytanie czy przelaczyc na miedzynarodowy system znakow dla wiadomosci sms i nie chcilo za cholere zniknac pomimo klikania TAK i NIE
w koncu z nieznanych przyczyn udalo siedzieki za pomoc
![]()
mam podobny problem niestety nie jestem w stanie wprowadzić numeru centrum usług gdyż po naciśnięciu opcji terminal wyrzuca mnie z panelu konfiguracyjnego. na karcie innego operatora działa normalnie. mieliście coś takiego?
A próbowałeś tą kartę włożyć do innego telefonu?
I czy dzieje się to samo?
To najwyraźniej trzeba wyrobić nową kartę.
Bo albo ta karta jest uszkodzona, albo jakieś inne technologie zastosowali i są problemy z komunikacją.