Ostatnio edytowane przez pewnegoDNIA ; 05-02-12 o 15:24
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)
Że jeśli odpalisz filmik albo muzykę z poziomu przeglądarki, to zapyta się czy na pewno chcesz to zrobić, bo Twój operator zacznie Cię kasować za normalną transmisję danych.
I było to już dawno![]()
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)
chyba nie było tragiczniejszego firmware jak ten ostatni. Brak opcji wiadomości PIN wykończył mnie. Czas na downgrade
Ja już kilka dni temu wróciłem do .666. Bateria działa dłużej o jakieś 50%.
Witam. Dzisiaj dostałem mojego Bolda [9780]. Chciałbym się Was zapytać jaka jest najlepsza wersja oprogramowania.
Ja w tej chwili mam: 6.0 podwersja 2554 (wer. v6.0.0.576, platforma: 6.6.0.216). Jest Panowie sens wgrywać coś innego? Najważniejsze dla mnie jest to żeby system był stabilny.
wrzuć sobie OS6.0.0.666 ma chyba najmniej błedów i innych fixacji z tych ostatnich. Osobiscie miałem ...723 i z radoscią wróciłem do ...666 gdyż cuda jakie sie działy z terminalem od szybko wyczerpanej baterii i błednych wskazan jej stanu po inne wariacje przy instalowaniu dodatkowych apikacji szczerze mnie zraziły do tej wersji...
Co się stanie z telefonem jak ma skonfigurowanego BIS-a gdy zaktualizuję mu oprogramowanie. Będę musiał BIS-a od nowa konfigurować? Jestem laikiem dlatego pytam.