hej! mam problem z instalacja bis na e71
moj fw 100.07.76
po instalacji dostaje komunikat "nie mozna zainstalowac aplikacji"
czy ta nokia nie wspiera tej aplikacji?
hej! mam problem z instalacja bis na e71
moj fw 100.07.76
po instalacji dostaje komunikat "nie mozna zainstalowac aplikacji"
czy ta nokia nie wspiera tej aplikacji?
Nie wspiera i na obecna chwile nie bedzie
BlackBerry 9810 Torch
BlackBerry 9700 Bold
BlackBerry 9000 Bold
BlackBerry 8800
Dziękuje ślicznie za odpowiedz! A Proszę o podpowiedź co mogę użyć zamiast tego do odbioru poczty. W poprzednim modelu BIS działał rewelacyjnie![]()
Ruli sam nie wiem o co kaman w tym temaciejedni mowia ze Nokia nie chce pisac aplikacji inni ze to RIM im zabronil i sam bedzie pisal.
Ogolnie to sytuacja jest do dupu bo zadna z tych firm nic nie chce w tej sprawie konkretnego powiedziec.
Pozostaje jedynie czekac bo teraz weszly nowe modele seri E wiec moze cisnienie ze strony klientow zmotywuje ktoras firme do dzialania.
BlackBerry 9810 Torch
BlackBerry 9700 Bold
BlackBerry 9000 Bold
BlackBerry 8800
Jaras, no rzeczywiście poszperałem troszkę w necie i jest licho. W e71 nie ma preinstalowanego bbc, mało tego podobno żadna wersja na tym nie chce chodzić.
Dziwne, że Nokia robiąc telefon z klawiaturą idealną do pisania dłuższych wiadomości uniemożliwia korzystanie z bb. Z drugiej jednak strony daje się słyszeć pewne (jak to mawiają bracia hamerykanie) rumours, że nokia intensywnie pracuje nad swoim systemem dostarczania poczty...
Do e71 zadna z istniejacych aplikacji nie idzie, sprawdzilem osobiscie.
I jeszcze raz przypominam nie aktualizujce softow swoich noki bo zostaniecie bez BlackBerry !!!
BlackBerry 9810 Torch
BlackBerry 9700 Bold
BlackBerry 9000 Bold
BlackBerry 8800
czyli temat do zamkniecia, ewentualnie mozna go odswiezyc po ukazaniu sie czegos nowego. Dziekuje za zainteresowanie tematem
Kurde, dzwoniłem do Nokii i lipa - oficjalnie mówią że już nie będą wspierać BB.
Tak więc nowe telefony typu E71 nie zadziałają BB.
Pan mnie też ostrzegł, żeby użytkownicy nie aktualizowali fw bo nowe, również nie będzie obsługiwać BB.
Czyli jeżeli np. teraz używana Nokia e90 obsługująca BB trafi do serwisu, to po powrocie nie uruchomimy już na niej BB
P.S. Może ktoś odkupi 3 szt. E71 które zbyt pochopnie kupiliśmy
wrr...
SoVa, przecież od początku tego tematu pisze o tym żeby nie aktualizować
Ile chcesz za E71?![]()
BlackBerry 9810 Torch
BlackBerry 9700 Bold
BlackBerry 9000 Bold
BlackBerry 8800