Mam pytanie, kto z was miał przygodę z naprawą gwarancyjną BB w naszym kraju?
Ja czekam już dokładnie miesiąc od momentu jak 9700 trafił do serwisu i nadal nic, zastanawia mnie jak długo to jeszcze potrwa i co z polityką BB w tym temacie?
Mam pytanie, kto z was miał przygodę z naprawą gwarancyjną BB w naszym kraju?
Ja czekam już dokładnie miesiąc od momentu jak 9700 trafił do serwisu i nadal nic, zastanawia mnie jak długo to jeszcze potrwa i co z polityką BB w tym temacie?
Serwis gwarancyjny jest w Wielkiej Brytanii. W Polsce jedynie pogwarancyjne.
Może nieprecyzyjnie napisałem. Wiem, że serwis (jako lokalizacja budynku) jest w UK.
Bardziej chodziło mi o to czy ktoś wysyłał i jak długo czekał.
wszystko zależy od tego co popsuło się w terminalu - wysyłałem 9000 na wymianę trackballa i wrócił po 7 dniach, wysyłałem 9700 z uszkodzonym ekranem - wrócił po 21.....
Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem
Myslenie nie boli.....
PIN BB PB 500FE83C
SAM JESTEŚ PAJAC
Klawiatura nie działała prawidłowo - miesiąc i nic!!! To mnie wkurza
Trzeba wysłać w jedną strone, odebrać, położyć do kolejki na naprawę, naprawić (ewentualnie ściągnąć nowe części), wstawić BB do kolejki wysłania, wysłanie, odebranie u opka, zawiadomienie. może coś pominąłem, ale mniej więcej tak to wygląda, albo przynajmniej dowcipnie zgaduje. Na Twoim miejscu uzbroiłbym się w cierpliwość. Tak mi się wydaję, że poczekasz jeszcze max. do 1 mies.
Mam mały problem z wyświetlaczem, nie wiem czy na 100% kwalifikuje się to na serwis, ale jak pomyślę, że mam czekać miesiąc na naprawę to chyba spasuję. Odbiegając nieco od tematu: czy opek zapewnia telefon zastępczy na czas gwarancji?