Witam was ponownie, mam pewien problemik.
Pobrałem skórke o nazwie Bliss na 7290 i to jedyna poza standardową której używanie ma jakikolwiek sens(nie razi pikselozą na tym bladym ekraniku) problem polega na tym że obie wersje small font i large font mają czcionkę Clarity, ja lubuje się w Casual, mam plik thm oraz Plazmic Theme Studio 5.0 niestety podczas ładowania "brak definicji" dla tego modelu telefonu, co nie dziwi bo nie ma go na liście modeli do tworzenia i kompilacji tematów.
czy ktoś dysponuje linkiem do starszej wersji?
Przekopałem sieć i nic nie znalazłem.
Czy jest jakieś inne tego rozwiązanie, jak wyedytować i skompilować motyw?
PS Coby nie było że tylko problemy.
To moje początki w świecie BlackBerry i podobnie jak w Windows Mobile na iPAQ hw6515 z racji ograniczonych funduszy borykam się z ograniczeniami.
Dobrze poznałem oprogramowanie działające na WM2003, teraz dzieki wam i nie tylko poznałem działające oprogramowanie na OS4.1, jaki to ma sens..nie mam bladego pojęcia ale jest sporo satysfakcji z zapewnienia pełnej funkcjonalności tego starusieńkiego urządzenia którą postaram się niebawem podzielić wrzucając na forum efekt tych poszukiwań w tym aktualizacje FAQ który to powoduje problemy dla noobów(autor ma nowszy OS, wersje DM itd.) IT Policy, upgrade do 4.1, TCP, Google Maps z GPS via Bluetooth w SPP Slave, Google Mail, Mapy BlackBerry , Opera konwersja jar > cod, zdalne sterowanie itd itp. w pigułce.
Wydawałoby sie proste sprawy podobnie jak na WM2003 natywna Opera Mini 5 czy Java itd. a w praktyce dość zawiłe i wymagające sporo czasu by zaczęły działać.
Sorki za OFT.

Odpowiedź z cytatem