Po pierwsze witam wszytkich userów niezwykle użytecznego forum, dzięki któremu zmuszanie mojego BB do pracy w sposób przeze mnie zamierzony staje się łatwiejsze. To mój pierwszy post na tym forum, stąd trochę cukru nie zaszkodzi![]()
Ale, do rzeczy. Mój problem to niewidzialne ustawienia MMS, tzn. można się kliknąć do Opcje - MMS, tyle że wszystko na tym ekranie wyświetlane jest czcionką transparentną. Wygląda to tak, że po kliknięciu MMS, BB przechodzi do tych ustawień, ale ich nie wyświetla - widoczny zostaje ekran poprzedni, czyli lista kategorii ekranu Opcje. Jeśli jednak kliknę perełką, pojawia się menu wyboru z trzema opcjami - Zawsze/Nigdy/Tylko sieć przypisana, czyli wg instrukcji opcje wyboru dla otrzymywania MMS w roamingu (wg instrukcji). I jest to w zasadzie jedyna rzecz z tego ekranu którą mogę zobaczyćZależy mi w tej chwili na zezwoleniu na wysyłanie potwierdzeń doręczenia do nadawcy MMS od którego otrzymałem wiadomość i nie mogę tego zmienić, bo nie widzę opcji
Spotkał się ktoś z taką przypadłością?
Soft przeładowany wczoraj na 4.5.0.55.

Zależy mi w tej chwili na zezwoleniu na wysyłanie potwierdzeń doręczenia do nadawcy MMS od którego otrzymałem wiadomość i nie mogę tego zmienić, bo nie widzę opcji 
Odpowiedź z cytatem