Od siebie dodam, że u mnie aktualizacja softu przebiegła wzorowo - system WIN 7.
Pzdr
Od siebie dodam, że u mnie aktualizacja softu przebiegła wzorowo - system WIN 7.
Pzdr
To czemu mi OS nie chce zainstalować Eriszkigal mógłbyś mi pomóc jakoś?![]()
BBSAKiem próbowałeś?
Przeinstalowałem system, service pack 3 jest, XP jest sterowniki wszelkie są, ale gdy instaluje OS 6 wyskakuje komunikat:
System nie został zmodyfikowany. Aby dokończyć instalacje później, ponownie uruchom kreatora.
I muszę dać zamknąć bo nic się nie da zrobić. macie pomysły?
Pisałem to niżej i na PC'cie nie chce mi OS zainstalować.
EDIT: Ponowne zainstalowanie installshield 2011 professional pomogło.
Ostatnio edytowane przez TheMrDanonek ; 03-02-12 o 07:20
siema! Słuchajcie mam dobrą radę dla wszystkich z Win 7 (64bit), jak będziecie instalować Os na swoich paletkach to dobrze i dokładnie sprawdzajcie dysk w poszukiwaniu vendora...szczególnie tego drugiego...no i przede wszystkim sprawdzajcie ukryte pliki i foldery. Ja ostatnio męczyłem się kilka godzin... a okazało się po prostu, że go przeoczyłem. Faq jest bardzo pomocny i jest tam chyba wszystko co można zrobić żeby się udało.
pS. wiem że to oczywista oczywistość ale może komuś to pomoże...
"Lepiej z kulą iść do piachu, niż zesrać się ze strachu"
a wypowie się ktoś na temat samego OS? na crackberry forum czytałem ze przywrócono wiadomości PIN.. ja ich nie mam. (w .668 są) co do baterii to wydaj mi się, że trzyma gorzej.. ale to może od mrozu lub zwiększenia intensywności użytkowania jakis programów wiec czekam aż ktoś jeszcze się wypowie na temat....
Pozdrawiam
Ja zauważyłem, że wolniej chodzi mi na nim BB, ogółem bateria w normie, z przeglądarką czasami komunikat typu "za dużo pamięci " i się karty zamykają, chodzić chodzi jak ten .668 , tyle ze jak się rozwija połączenia to nie ma tego niebieskiego paska tylko kwadraciki są niebieskie, pewnie mnie nie rozumiecie o co cho-dzi;p. Moim zdaniem jednak .668 lepsiejszy.
"Bateria w normie" - to u mnie o wiele gorzej... na .723 do końca dnia ledwo wytrzymywał, wiec wróciłem do .668, gdzie jak nie używam google talk, to praktycznie 2 dni trzyma. no nic, zostaje przy 668, również uważam ze lepszy:P
Pozdro!
Zainstalowałem .723 w zastępstwie oprogramowania hybrydowego BerryLicious 6, więc nie mam za bardzo odniesienia w stosunku do starszych, oficjalnych OS'ów. Jednak na szybko mogę powiedzieć, że po pierwsze nie mogę skonfigurować mojej głównej skrzynki pocztowej na Google Apps, po drugie czas przełączania usługi BIS z 3G na Wi-Fi wydłużył się z paru sekund na dobre 2-3 minuty, po trzecie przeglądarka działa strasznie mozolnie, wolniej wczytuje strony (zarówno na Wi-Fi jak i 3G w tych samych miejscach o dobrym zasięgu), a po czwarte cały system jest tragicznie wolny, animacje potrafią szarpnąć itd. Jednak największą wadą jest czas pracy na baterii - spadł on z 3 dni do niepełnego 2 dnia!
Podsumowując - na starszych i wolniejszych już urządzeniach pokroju Curve 9300 czy Bold 9700 najlepszym rozwiązaniem jest instalacja oprogramowania hybrydowego. HOS FTW![]()
BlackBerry 8310 | 2x BlackBerry 8520 | 2x BlackBerry 9700 | BlackBerry 9780 | BlackBerry 9300