8520 [BIS T-Mobile] I 9300 I 2 x 9900 [BIS Play] I 9520 Storm 2 [RtvEuroAgd z dystrybucji AB S.A. Wrocław]
Mnie powiadomienia nie przychodzą natychmiast tylko z 20-30 minutowym opóźnieniem. Ponieważ w ustawieniach mam odświeżanie kanałów RSS co 30 minut i to jest najkrótszy czas później jest tylko "never" da się coś z tym zrobic?
proszę nie mylić zbo
jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Tzn powiadomienia powinny w czasie rzeczywistym przychodzić na BB (czyli jeżeli ktoś Cię przykładowo zaczepił na FB to w tym samym momencie powinieneś dostać powiadomienie na BB)
A kanał RSS dla FB w BB jest to kiedy ma Tobie odświeżać wzmianki w aplikacji czyli tzw odświeżanie w tle.
uzupełnij profil bo to może wprowadzać błąd u innych osób, które chcą Tobie pomóc!
Ostatnio edytowane przez pewnegoDNIA ; 05-03-12 o 11:42
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)
Czy komus pojawil sie problem z logowaniem? Dostalem komunikat ze moja sesja wygasla i niestety juz zalogowac sie nie moge. Czytalem ze trzeba usunac aplikacje w Ustawienia prywatnosci > Aplikacje i witryny, logujac sie na kompie, ale ja jej tam nie mam :/ Probuje na wszystkie sposoby i nie ma takiej mozliwosci.. Ktos pomoze?
edit...
Problem rozwiązany, w sumie nie wiem jak, ale po kilku próbach udało się z powodzeniem zalogować.
Ostatnio edytowane przez ep09043 ; 07-03-12 o 00:52 Powód: Solved
też tak przypuszczałem, że łączysz się przez WI-FI nie wiem dlaczego nie masz w czasie rzeczywistym (czytaj: może taką możliwość daje tylko PUSH a push tylko for BIS), ale tak jest jak korzystasz przez WIFI też tak miałem why? nie wiem! zainstaluj sobie wersje 1.6 działa bez BIS idzie po przez dane pakietowe(APN) nie wiem jak z powiadomieniami musiałbyś się przekonać!
miałem zainstalowanego twittera wersja 1.9, która działa bez BIS i szlo mi po przez pakiet danych i też nie mialem powiadomień w czesie rzeczywistym! Tak jak napisałem wyżej może dla FB I TWT powiadomienia w czesie rzeczywistym dane są tylko po wykupieniu BIS-u! Co innego można mówić o klientach FB twt typu Socialscope gdzie aplikacja chodzi po APN i powiadomienia przychodzą natychmiast!
EDIT: przeoczyłem a odp dlaczego nie masz w czasie rzeczywistym d na to pytanie sam sobie odpowiedziałeś tak samo miałem z twt jak nie odświeżył to mi nie przyszło.
Ostatnio edytowane przez pewnegoDNIA ; 07-03-12 o 00:57 Powód: EDIT
GRUPY BBM [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]/[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
(4.5.0.188)BlackBerry8300Curve![]()
BlackBerry9780Bold(6.0.0.723)
Tak jestem zalogowany, ale faktycznie najprawdopodobniej Push tylko przez BIS.
Chciałem przejść na socialscope to wyskoczyło mi, że musze dostać "invite code" także miną wieki
Ostatnio edytowane przez DarkBartek ; 07-03-12 o 01:13
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
jeśli to nie problem to bym prosił