Ostatnio edytowane przez porhinio ; 27-05-09 o 06:56
addicted to crackberry
I've been a weirdo every since the Doc said 'push'...
brak polskich znakow od 2001...
No do czego to doszło, żeby tak Facebooka obrażać...Napisał billydanze
![]()
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
przez chwile sie obawialem ze ktos powie ze obrazam Nasza-Klase porownojac ja do Facebooka![]()
addicted to crackberry
Ja uzywam FB, ale z poziomu kompa.
BlackBerry 8800 OS 4.2.1.101
Ja używałem przez jakiś czas, ale po którym upgrejdzie OS gdzieś aplikacja zagubiła się w akcji, a czemu pytasz?Napisał billydanze
Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
ja mam ta aplikacje i jak sie probuje zalogowac wyskakuje : korzystasz z planu taryfowego ktory nie obsluguje tej aplikacji, sknt sie z operatorem aby uzyskac dodatkowe ing dotyczace aktualizacji biezacego placu taryfowego,,,,, co mam zrobic zeby zaczeło działac ???
Zmienić plan taryfowy?Napisał patpatreze
![]()
Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
a tak sie pytamjak ktos ze slaska by powiedzial:Napisał Domel
sie pytom bo mom ;]
addicted to crackberry
A czy ktos sie orientuje czy kozystanie z FB na BB jest platne czy ta aplikacja kozysta z BIS tak jak messenger? dzieki za odpowiedz
Ja mam BES i wiem że korzysta z niego, gdyż mam powyłaczane pozostałe usługi takie jak WAP oraz Internet.