Untitled 1

Biały Bold 9900

Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 54
    Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Siedlce
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1.0.391

Domyślnie pokrowiec

Używam od niedawna Torcha 9800 i jestem z niego bardzo zadowolony, poza minimalnym luzem tylnej klapki od baterii nie widzę w nim żadnych niedomagań. Stosuję oryginalny pokrowiec który współpracuje z telefonem ( wycisza, blokuje, odblokowuje - telefon ) mam też naklejoną folię na wyświetlacz. Za ori pokrowiec na allegro zapłaciłem z wysyłką 47zł, natomiast za folię 12 zł za 3 sztuki. P.S. zakupiłem również oryginalną stację dokującą za 69zł + wysyłka wszystkie te akcesoria polecam z czystym sumieniem. pozdrawiam

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:10 ----------

Załatwi sprawę, mam taki sam tylko wsuwany bez klipsa i gdy telefon jest w pokrowcu to nie ma mowy o przypadkowym jak i celowym odblokowaniu - polecam

Cytat Napisał marduk75 Zobacz post
    Witam wszystkich. Znawcy tematu pewnie po przeczytaniu mojego posta złapią się za głowę mówiąc "znowu to samo", ale trudno, zaryzykuje.... Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem 9800. Tak jak wcześniej czytałem o tym modelu sprawdziła się na bank jedna rzecz: maksymalnie czuły i - moim zdaniem - niezbyt przemyślane usytuowanie przycisku blokady. Wiem, że sprawę załatwia oryginalny futerał... I tu zaczyna się mó kłopot. Zacząłem przeglądać różne etui, otterboxy, shieldy i "normalne" pokrowce. Przyznam szczerze, że lekko zgłupiałem. Wizualnie najbardziej podoba mi się coś takiego: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] O ile dobrze kumam i klips nie jest obligiem i nie muszę go używać... Do meritum: czy ten futerał załatwia sprawę nieszczęsnego przycisku blokowania? A jeżeli nie, to który z produktów może definitywnie pomóc? Pliz, pomóżcie. Nie dyskutuję tutaj o gustach. Moim celem jest zneutralizowanie błędu (w mojej ocenie) projektantów z RIM....

Początkujący
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Pisz
    Model BlackBerry
    Mozart
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    brak

Domyślnie

A czy ktoś ma/używał ramke? CASE MATE BARELY THERE( [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] ) Jeżeli tak to ciekawi mnie czy po zamknięciu są luzy między klawiatura a ekranem, bo mnie to strasznie lata :/

Moderator
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Gliwice
    PIN
    27CF73AC
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1.0.267

Domyślnie

Mam tą ramkę w domu, założyłem tylko raz i więcej tego nie zrobię luzy są okropne, telefon się nie chce zsunąć, ogólnie katastrofa.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9800
    BIS/BES
    4
    BlackBerry OS
    6.0.0.233

Domyślnie

Witam,

od niecałego miesiąca używam tego pokrowca - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] . Na początku wszystko było ok, ale teraz zrobił się strasznie luźny, i gdy przy wyjmowaniu z kieszenie przytrzymam go tylko na bokach, telefon potrafi wypaść. Co zdarzyło mi się kilka razy. Czy u was też występuje ten problem? Zastanawiam się czy to może mój pokrowiec jest felerny czy wszystkie tak mają. Polecacie może jakiś ciaśniejszy. Pokrowce z klipsem do paska mnie nie interesują bo klips ten będzie przeszkadzał przy noszeniu telefonu w kieszeni.

BerryAddict Avatar RBuzz
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Królewska Huta
    Model BlackBerry
    9810
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    7.1.0.402

Domyślnie

Chciałem przestrzec przed używaniem pokrowców "nakładanych" na slajder typu "Case-Mate Barely There".
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Zakupiłem takie ustrojstwo na 9810, założyłem... i czym prędzej zdjąłem (przy zsuniętym terminalu "wypycha" do góry slajder o jakieś 2mm).
    Niestety uszkodzeń powstałych w wyniku tego nie dało się odwrócić i mój Torch 9810, dotychczas idealnie "spasowany" poluzował się i teraz klekoce przy pisaniu w stanie zsuniętym.

Miejcie się na baczności i trzymajcie od tego badziewia z daleka.
    Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
    vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
    Sam jesteś pajac!
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9810
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    BRAK

Domyślnie

witam,

pojutrze dołączę do, mam nadzieję szczęśliwych, posiadaczy BB. Czekam na 9810 i stąd moje pytanie - w sklepie BB (do którego niejednokrotnie użytkownicy forum odsyłają) jest futerał, czy też skórzana kieszeń do 9810. Na portalu aukcyjnym znalazłem jeszcze inną kieszeń ( [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] ) - chciałbym się zapytać, czy ktoś miał okazję to przetestować i czy aby na pewno jest to przewidziane do tego konkretnego modelu BB ?

pozdrawiam,
    Bydmario

Początkujący Avatar wiejas
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Pawłowice
    Model BlackBerry
    BB9810
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1.0.378

Domyślnie

Ja generalnie nie lubię wsuwek.....przyglądam się etui firm pdair i piel frama [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Początkujący
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    100lica. Prawie.....
    PIN
    3166e22a
    Model BlackBerry
    9520
    BIS/BES
    Nie wiem
    BlackBerry OS
    5.0.0.1068

Domyślnie

bydmario, pasuje idealnie. To dedykowane etui do Torcha w dobrej cenie.
    Tu była zakazana reklama

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9810
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    BRAK

Domyślnie

no to oficjalnie z dniem dzisiejszym zostałem jeżynkowcem agaj666, czekam właśnie na przesyłkę z futerałem do kompletu wziąłem słuchawkę HS700, mam nadzieję, ze komplet się sprawdzi i będzie sprawnie współpracował.
    Natomiast po przejrzeniu innych wątków już się powoli zaczynam zastanawiać czy jakieś manewry z softem będę musiał wykonywać... ech... jeszcze dobrze telefonu nie obejrzałem, a już problemów sobie szukam

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BES Orange
    BlackBerry OS
    4.6.0.266

Domyślnie

Mam pytanie co do folii na wyświetlacz . Co myślicie o takiej foli protector BlackBerry 9800 Torch za 9,99 zł ? [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] Pytam, bo gdzie indziej oferują za 1 zł , a w komisie u mnie w Radomiu to chcieli nawet 27 zł .