raz ze wyswietlaja sie numery zamiast nazwy z ksiazki, dwa to ze jak chce oddzwonic to wyswietla numer +501234567 i "nie ma takiego numeru"
jakies pomysly?
raz ze wyswietlaja sie numery zamiast nazwy z ksiazki, dwa to ze jak chce oddzwonic to wyswietla numer +501234567 i "nie ma takiego numeru"
jakies pomysly?
Sprawdź w Phone Options - Smart Dialing, czy masz ustawioną opcje Country Code na +48.
Blackberry 8110
Właśnie, a co do pierwszego problemu, to może być trudniej.... Nie mam jakoś pomysłu... Spróbuj sprawdzić czy masz swoje numerz zapisane na telefonie, a nie na karcie SIM!
mam zapisane.. i co dziwniejsze wyswietla sie czesc a czesc nie.. nie ma wplywu na to +48 z przodu..
a w options nie mam Smart Dialing
7100g v.4.1.0.377
Jeśli nie znajdziesz rozwiązania, to zawsze możesz spróbować wgrac nowszy firmware![]()
Blackberry 8110
mam najnowszy.. jaki oficjalnie dziala.. zauwazylem ze problem jest wylacznie przy numerach orange.. ale wciaz prowadze baczna obserwacje
no dokladnie taki mam...to nie jest najnowszy?
No pisałez że masz 0.377, ale skoro masz ten to gitaraNapisał emucap
![]()
Może i jest nowszy ale mi sie nie chce szukać, AT&T zazwyczaj ma świerzynki![]()
Blackberry 8110
Problem rzeczywiście może się rozwiązać tylko po reinstalu softu... pozdro... ja w każdym bądź razie nie mam na razie żadnego innego pomysłu.. pozdro...