No no bardzo ciekawe . Ciekawe czy pojawi sie na rynku i kiedy ;p Czyzby zblizala sie konkurencja do ipnone'a ??:P
I o to własnie chodzi telefonik bardzo ładny i 1000 razy bardziej mi sie podoba od iphona.Tylko ciekawe jaka cene za niego zaproponuja...ale znając zycie nam zwykłym zjadaczom chleba na niego bedziemy musieli troche poczekać.
Jest to pierwsze urządzenie ze stajni RIM oparte w całości o dotykowy interfejs użytkownika. Na jego potrzeby opracowano od podstaw specjalną wersję systemu operacyjnego.Nowy model BlackBerry posiada 2,5-calowy ekran o rozdzielczości 360 x 480 pikseli wyświetla 65 tys. kolorów. Podobnie jak w nowym produkcie Apple, tak i tutaj pojawia się GPS, EDGE i HSDPA. jesli jest juz taki temat prosze o usuniecie
iphone? a fuj...
brutalana prawda jest wlasnie taka ze niedlugo wszystkie sluchawki beda tak wygladac.. jak dla mnie telefon musi miec przyciski.. najlepiej ok 30...
Coś mie to za bardzo wygląda na MDA ;p
A co do ekranów dotykowych to precz z nimi! Niech zyją przełączniki hebelkowe! ;p
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka
ja sie telefonow bez full-qwerty-keybord nie czepiam ;P
-------------------------------------------------------------------------------
BlackBerry Bold 9930
-------------------------------------------------------------------------------
Dla mnie inne nie istnieją...Napisał D4N
No bez przesady! Nikt mnie nie zmusi żebym trzy razy klikał aby mi jedna literka wskoczyła, toż to palce zużywa... nie mówiąc o klawiszach... ;p
Z BlackBerry od 2006: 7230>7290>8700>8800>9000>9650>9810(V1):9100(też V1)
vnbb Tools: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ignorancja może być skorygowana przy pomocy książki. Głupota wymaga strzelby i szpadla.
Sam jesteś pajac!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - zbiór aplikacji dla PlayBooka