Witam! Mam problem czy ktos uporal juz sie z wgraniem polskiego menu do tego telefonu? Mecze sie na tym angielskim ale nic z niego nie rozumiem dlatego prosil bym o jakiegos linka jak wgrac i co wgrac. Dziekuje i Pozdrawiam!
Witam! Mam problem czy ktos uporal juz sie z wgraniem polskiego menu do tego telefonu? Mecze sie na tym angielskim ale nic z niego nie rozumiem dlatego prosil bym o jakiegos linka jak wgrac i co wgrac. Dziekuje i Pozdrawiam!
napisze ktos w tym temacie czy sie da wgrac pl menu do 7130g czy nie bo tez pisze i nikt nic nie odpisze!!!jak tak to gdzie mozna je znalezc!!!
![]()
BB 7130g (4.2.1.101) simlock free
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
ja mialem problem z wgraniem do mojego 7100t. mianowicie nie moglem go zaznaczyc w DM'ie. jak ktos ma podobny problem, to moze pomoc uruchomienie aplikacji loader.exe w scie3zce c:\program files\common files\research in motion\apploader\loader.exe mo pomoglo i moglem tam zaznaczyc. ale teraz musze calyczas przez to aplikacje wgrywac, bo w dm'ie automatycznie chce go usuwac, przy kazdorazowym dodawaniunowej aplikacji.
BlackBerry STORM 9530
OS - 5.0.0.419
Przenieś pliki w inne miejsce na dysku i dm nie będzie ich widział i nie będzie chciał usuwać. Co do zaznaczania w dm to pewnie chodzi o wersje 4.5 lub 4.6 z niewiadomych przyczyn nie radzi sobie z nazwą pliku alx, którą wystarczy zmienić.
BlackBerry :
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Napisał elmik
Wgrywam i mi sie tel wylaczy i niemam pl menuco mam zrobic bo nie wiem POMOCY !!!!
A Ty je ustawiasz później w opcjach w ogóle?
BlackBerry :
no wchodze w menu/options/language i nie ma jezyka polskiego![]()
Ja mam pytanie a jak ten jezyk wgrac bo wgrywalem tylko OS a tak jezyka jeszcze nie. Pomozcie bo bardzo potrzebne to poniewaz nie ma chyba OS na 7130g??
Pozdrawiam