CZy ktos może mnie oświecic z ilu cyfr powinien składac sie kod ?? Dostałem kod ale nie działa i nie wiem czy nie zostałem oszukany. T-mobile USA BlackBerry Pearl. Dzięki z góry.
CZy ktos może mnie oświecic z ilu cyfr powinien składac sie kod ?? Dostałem kod ale nie działa i nie wiem czy nie zostałem oszukany. T-mobile USA BlackBerry Pearl. Dzięki z góry.
Witamy na forum,Napisał fatamorgan
Mój kod (T-Mobile DE) składał się z 8 cyfr
pzdr.
No to zostałem oszukany. Dzięki za pomoc panowie.
mma pytanie - czy to prawda ze w trakcie wpisania kodu bateria telefonu nie moze byc n. w stanie 15 % i alarmowac o rozładowanej bateri... Ja mam teraz 10% wpisywałam wtedy kod i mi nie wchodził. Nie wiem czy mam zły kod, czy zle wpisuje czy jeszcze cos innego, mam bb 8310 , siec brytyjska o2.
POMOCY
bateria nie ma wpływu na wpisanie kodu,
masz błędny kod, radzę reklamować o ile sie uda bo z tego co wiem to firma abcgsm.eu nie jest dobra firmą, było juz o niej głośno na forum.
A gdzie taki kodzik moge dostac do BB 8707g Prosze o pomoc !!
witam wszystkichNapisał porhinio
moze ktos znalazl patent na taki objaw jak na zalaczonym zdjeciu ? mam poprawny kod do odblokowania jednak "paletka" nie reaguje na "MEP2". Znalazlem program "Sim Unlock Tool Usb Blackberry" ktory mial wyzerowac licznik bledow", ale niestety nie pomogl. Moze jednak jest dzialajacy sposob ? Z gory dzieki za informacje.
pzdr. Lukago
witam mam problem z sciagnieciem sim z bb 8100 otrzymalem kod,wpisuje go tak jak to opisaliscie i caly czas wyskakuje mi blad "code error" czy wie ktos co jest nie tak ??czy naprawde mam zly kod ?