Witam.
Wystarczy 10 razy wpisać błędne hasło następnie nastąpi wykasowanie informacji w telefonie do ustawień początkowych - fabrycznych ) i będziesz mógł wpisać swoje wymyślone hasło. Jeżeli chodzi ci oczywiści o hasło terminala.
Pozdrawiam
Witam.
Wystarczy 10 razy wpisać błędne hasło następnie nastąpi wykasowanie informacji w telefonie do ustawień początkowych - fabrycznych ) i będziesz mógł wpisać swoje wymyślone hasło. Jeżeli chodzi ci oczywiści o hasło terminala.
Pozdrawiam
niechodzi mi o kod telefonu tylko o blokade simlock,jak to zrobić????
wchodzisz w Opcje --> Opcje zaawansowane --> Karta SIM i wpisujesz MEP2
mój problem:
dochodzę do momentu gdzie mam wpisać "mep" i pojawia mi się 5 kategorii zablokowanych, czyli tak jak powinno być. Dalej powinienem wpisać mep2 ale nic się nie dzieje zupełnie. telefon nie daje mi szansy wpisania kodu odblokowującego. Ratujcie.
Urządzenie blackberry bez usługi blackberry to jak kobieta bez piersi
Witam,Napisał mar
w celu jasności, co rozumiesz pod pojęciem 5 kategorii zablokowanych?
Menu to pokazuje blokady a zatem kiedy przy danej blokadzie jest napisane disabled (lub wyłączone) tzn., że nie jest ona załączona. Ja mam w pełni odblokowanego 8700 - wszystkie opcje są na disabled (wyłączone). Nie ma już co odblokowywać.
Nie disabled. U mnie wszedzie jest unknown.
Dziwne![]()
a próbowałeś - chwytajmy się wszystkich sposobów - przed rozpoczęciem całej procedury z wpisywaniem "mepd" itd. wyłączyć z menu "urządzenie bezprzewodowe" ("turn wireless off" czyli przejść w tryb offline). Niektórzy w sieci piszą o tym w opisie odblokowywania.
PS. Pewnie, nie pomoże![]()
pzdr.
Juz wszystko wiem. Sprawdzilem inna paletke z simlockiem z karta innego oka. Moja ma zwalony slot na karte sim. Naprawa za 40 zl i po krzyku.
Dobrze, że się wyjaśniło, już myślałem, że to kolejny problem typu "indywidualny" i nie do rozwiązania.
Pol nocy spedzilem nad rozgryzieniem. Zweryfikowanie czegoś takiego przy paletce, zwłaszcza pierwszej bywa chyba kłopotliwe![]()