Witam posiadam aplikację bChat ver. 1.25 , prosta aplikacja służąca do wysyłania smsów w formie czatu.I niestety mam z nią problem a mianowicie w bChat smsy są pogrupowane według kontaktów z którymi piszemy i niestety gdy napisze pod jakis numer to jak ta osoba odpisze to sie otwiera nowa grupa ktorej nazwą jest 8+[numer telefonu osoby] (np.8792344027) w której jest wyswietlana odpowiedz. I niestety w tej pierwotnej grupie mogę tylko pisać SMSy (bez ich odczytywania bo one się tam nie wyświetlają) a w drugiem z "8" z przodu mogę tylko odczytywać odpowiedzi na smsy bo jak wysle w grupie z 8 to smsy nie dochodzą.
Wiecie może jak rozwiązać ten problem?
Na bbapps.pl jest bChat w wersji 1.50 i czy on jest pozbawiony tej wady?
Rozwiązałem ten problem przez dodanie do kontaktów dodatkowych numerów z +48 z przodu jako dodatkowy numer domowy< bo jak sie dało jak służbowy bo niestety to nie działało.
Jest jeszcze kilka niedoróbek np jak chce zmienić kolor albo żeby wiadomości były zapisywane na karcie SD to wyskakuje mi napis "Aplikacja bchat usiłowała otworzyć połączenie z lokalizacją za zaporą firewall i poza zaporą, na co nie zezwalają zasady administracyjne."
Wiecie może co z TYM fantem zrobić?

Odpowiedź z cytatem