Powiem tak: jeśli masz kasę, a chcesz mieć urządzenie działające z OS6 (który nie wiadomo kiedy wyjdzie) to kup 9700. Jeśli chcesz mieć troszkę większe urządzenie to 9000. NIestety jak już wcześniej wspomniał Rbuzz - 9000 ma problem z OS5 i 3apps.
Powiem tak: jeśli masz kasę, a chcesz mieć urządzenie działające z OS6 (który nie wiadomo kiedy wyjdzie) to kup 9700. Jeśli chcesz mieć troszkę większe urządzenie to 9000. NIestety jak już wcześniej wspomniał Rbuzz - 9000 ma problem z OS5 i 3apps.
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
Decyzja zapadła.
Nowiutki Bold 9700 dotrze na dniach do moich rąk, choć przyznam, że nie było łatwo znaleźć jeżynkę w ludzkiej cenie bez brandingu.
Prawie wszystkie sklepy oferujące ten model w cenie <1800zł kazały czekać, dzwonić, pisać maile, pytać, ponieważ na stanie miały jedynie jeżynki brandowane na pomarańczowo.
do niedawna od dwóch lat używałem bb 8310 curve i wydawało mi się, że jest to najlepszy telefon jaki miałem! oczywiście pod względem poręczności, maile, internet, kalendarz itd. bateria słaba, ale i tak często siedzę w samochodzie więc sie ładował. Jedyny problem jaki miałem, to zacinająca sie kulka!
Od miesiąca mam 9700 i telefon rewelacja! Idealny do prowadzenia interesów w ruchu. Laptopa nawet juz nie wyciągam z bagażnika. W porównaniu z poprzednikiem, graficznie jest dużo lepszy, w obsłudze jakby sam wiedział co od niego chce, gdy otwieram pliki np w pdf to bardzo wyostrza obraz, także czytanie dokumentów nie jest żadnym problemem, w przeciwieństwie do modelu wcześniejszego, gdzie przy powiększeniu dokumentu wszystko się zamazywało.
Ma kamerę, czego model 8310 nie posiadał. Być może to kwestia wprawy, ale ten telefon jest bardzo intuicyjny, ustawienia które wczesniej sam musiałem mozolnie wynajdywać, jakby same teraz sie ustawiają.
Polecam!
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ][Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
BlackBerry 8310 Curve Hybrid v3.2 4.5.0.188/4.6.1.320/5.0.0.1077/6.0.0.344/357/407/600/7.0.0.100/182
BlackBerry 9520 na emeryturce
BlackBerry 9500 był...