Luzów nie mam.
Natomiast co do skrzynki - w końcu pomogło jak usunąłem i następnie ponownie wysłałem do urządzenia "Wyślij rejestry usług" - utworzyła się z całą zawartością poprawnie i teraz działa.
Luzów nie mam.
Natomiast co do skrzynki - w końcu pomogło jak usunąłem i następnie ponownie wysłałem do urządzenia "Wyślij rejestry usług" - utworzyła się z całą zawartością poprawnie i teraz działa.
Czy da się gdzieś w opcjach ustawić, aby ekran pozostawał zablokowany po wyjęciu urządzenia z kieszeni?
Nie, nie mam futerału do torcha. Ale jak go włożę do kieszeni w dżinsach, to po wyjęciu ekran jest odblokowany. A tego chciałbym uniknąć.
Jak wygląda sprawa z polskim językiem? Czy wgrywając soft: 6.0.0.135 BETA (AllLang) będziemy mieli PL?
A jakaż wyższa sprawa przyświeca wgrywaniu OS, który pojawił się jeszcze przed oficjalną premierą?9800 wyszedł ze .141, a najnowszy nieoficjalny to .225.
Teraz mam bardzo dziwny problem i nie wiem kompletnie z czego wynika. Na niektóre numery nie mogę się dodzwonić - "wybrany numer jest niedostepny". Jak dzwonię z innego aparatu - dodzwaniam się. Jakieś pomysły co to może być? Albo jak temu zaradzić?
A jak jest ustawione Inteligentne Wybieranie? I czy te numery, na które nie można się dodzwonić mają w książce adresowej dopisane +48 czy nie?
Nie mają +48.
A automat mialem na Malezję... to by wiele wyjaśniało.