Jakieś 2 tygodnie temu byłem za granicą - aby nie mieć wysokich kosztów wyłączyłem usługę. Po powrocie do Polski włączyłem ją ponownie, jednak panowie z Ery nie do końca znają się chyba na swojej pracy, bo musiałem wszystko konfigurować od nowa (mimo, że twierdzili, że to zwykłe zawieszenie usługi i takiej konieczności nie będzie).
Teraz mam 3 skrzynki pocztowe + standardowo ta jedna zbiorcza. W tej zbiorczej cały czas leżą te maile, które wcześniej otrzymywałem/wysyłałem, a w tych indywidualnych ich nie ma.
Wczoraj jeden z portali realizował dla naszego klienta mailing i coś chyba źle ustawili bo dostałem w nocy jakieś 3 tyś e-maili. Siedząc na komputerze usunąłem te maile z samego rana (włącznie z opróżnieniem kosza). Mimo tego do tej pory mam na urządzeniu te 3 tyś maili nieprzeczytanych.
Zarówno odnośnie sytuacji pierwszej jak i drugiej - dlaczego maile nie zostały usunięte i jak mogę je usunąć? kasowanie każdego pojedynczo nie wchodzi w grę, a opcji "zaznacz wszystkie" niestety nie znalazłem na urządzeniu
Z góry dziękuję za wszelkie sugestie
pozdrawiam
Łukasz

Odpowiedź z cytatem