Ankiety nie będzie, decydujący głos maja mody.
Ankiety nie będzie, decydujący głos maja mody.
Ale to nie znaczy, że nie obchodzi nas Wasze zdanie. Każdy Wasz dobry pomysł zostaje przedyskutowany pod wieloma punktami widzenia w dźwiękoszczelnym pomieszczeniu dla modów i adminów.Napisał lukas
Ja nie napisalem ze mamy zadecydowac na podstawie ankiety tylk ochociaz sprawdzic kto jest za a kto przeciw wiadomo ze ani ja ani inny zwykly user nikogo nigdzie nie przyjmie tylko mody lub admini ...
W jakim celu?Napisał pospiech
Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Napisał Domel
Oj kolega cos nie w temaciehihi
Ankieta miala byc w celu zaglosowania o wstapieniu Hanabi do VIP'ow
Oj to chyba Ty zinterpretowałeś mnie źle.Napisał pospiech
W jakim celu "sprawdzic kto jest za a kto przeciw" ?
Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
kilka postow wyzej byla o tym mowa caly czas wystarczylo przeczytaczainteresowani wiedza o co chodzi
(mam nadzieje )hihi
FYI przeczytałem ponownie wszystkie posty i nie znalazłem odpowiedzi na pytanie "po co sprawdzic kto jest za a kto przeciw?".Napisał pospiech
Nie widzę celu/potrzeby jawnego głosowania. Jest grupa zarządzająca forum i to oni decydują. Wyraźnie powiedzili, że nie będzie dodatkowego głosowania - denerwujące są dalsze dyskusje.
Ja bym zamknął temat.
Z mojej strony EOT.
PLONK
No generalnie to po poscie Lukas'a i Jazux'a rozmowa na ten temat sie zakonczyla ja tylko krotko napisalem o co mi chodzilo i koniecto Ty rozpoczoles na nowo dyskusje hihi
Zamykam.