Witam. Zainstalowalem na bb palringo. Jest problem wszystko jest ok ale ..... nie moge się zalogowac poniewaz po wcisnieciu zaloguj wyskakuje komunikat "Aplikacja palringo$2dbb $2dunsigned$2dmedium usiłowała otworzyc polaczenie z lokalizacja za zapora firewall i poza zapora, na co nie zezwalaja zasady administracyjne". Ogladalem ustawienia firewall i wydaje sie byc wszystko ok a moze sie myle. Jakies pomysly ? POzdrawiam
Ostatnio edytowane przez Czubi ; 04-02-12 o 22:11
Ta BETA to porażka totalna, tak na marginesie wersja 2.0 która była porzucona jest bardziej zoptymalizowana pod BB zarówno pod względem wyglądu jak i funkcjonalności.
__________________Devices:
BlackBerry 9900 v7.1.0.391
BlackBerry Playbook v2.0.1.328
Mam problem bo palringo przy probie zalogowania wywala mi "Aplikacja palringo$2dbb $2dunsigned$2dmedium usiłowała otworzyc polaczenie z lokalizacja za zapora firewall i poza zapora, na co nie zezwalaja zasady administracyjne". Sprawdzalem firewall i niby ok. Postanowilem zainstalowac BBgg ale jest to samo. Moze jakis pomysl ? moze robie cos od d... strony)
Heh a może by tak zdjąć IT Policy (szukaj / FAQ).
Mam zapytanie czy w parlingo da sie ustawic powiadomienie diodą? Czy ewentualnie zadziała tu MissingLight?
Z góry dzieki za odpowiedz.
w starej wersji powiadomienie występowało na górnej belce w postaci znaczka P oraz liczby wiadomości to z kolei uruchamiało systemowe powiadamianie - czerwona dioda
__________________Devices:
BlackBerry 9900 v7.1.0.391
BlackBerry Playbook v2.0.1.328
Okropna ta nowa wersja.
dokladnie, ale w tej nowej chyba mowiąc kolokwialnie olali temat powiadomień na belce i diodą, szukałem w ustawieniach ale niestety nie ma![]()