witam, mam prosbe, kiedys miałem telefon z windows mobile i wtedy jako gg uzywalem programu palringo, dzialal swietnie, teraz mam bb8700 i tez chcialbym ten program ale mam problem, mam pakiet internetowy w plusie i podczas smigania przez przegladarke od rim'u leci mi kasa z kata a nie transfer z pakietu, a jedynym sposobem na sciagniecie programu jest wejscie przez orginalna przegladarke na strone palringo.mobi, prosze aby ktos zassał program i go przetestował
Dodaję wersję dla 83 //Jazux
[marbb] Polska strona palringo: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Noooo, dobrze że napisałeśVampiria, kiedyś tez chciałem Parlingo ale nie było wersji a BB, teraz jak wszedłem to widze że rozpoznało Perełke i zasysa.
Zaraz zabieram się do testów
EDIT:
Działa bez poblemów, ładnie sie odpaliło, aplikacja w pełn stabilna i przystosowana do BB!!
Dodałem mój numer gg i już ładnie połączyło, nie wiem tylko jak dodać kontakty...
EDIT 2:
Hahaha, same się dodały tylko były na zakładce contacts i nie zauważyłem!
Program jest idealny podajemy tylko numer i hasło, żadnej dodatkowej konfiguracj i działa.
Dodatkowo można w łatwy sposób wysłać programem zdjęcie przez gg albo nagrać notatke głosową i zostają automatycznie wysłane.
Przetestowałem juz z kumplem. Klikam na image, robie zdjęcie w bb(musi byc w miare mała rozdzielczość) i odrazu się ładnie wysyła, po paru sekundach na gg delikwenta dochodzi link do strony, na której może zobaczyć fotkę lub usłyszeć nagrany dźwięk.
Miejmy nadzieje że nie wprowadzą opłat za ten program...
OTA: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
B. Fajny programik, ale nie bez błędów. Żeby się z GG połączyć dobrze, trzeba kilka razy próbować... I raz padł mi, przycisk menu nie działał i nie mogłem odebrać wiadomości :/ Da się ustawić opis?
BlackBerry 9700 Bold 2
OS: 6.0.0.666 Dobre telefony zawsze są dobre! One Love! [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] <-- Sprawdzić ! Szykuje się dobra płytka.
Zaraz dostaniesz wersje na 8300, czyli będzie pasować na Twojego 8700
BlackBerry 9700 Bold 2
OS: 6.0.0.666 Dobre telefony zawsze są dobre! One Love! [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] <-- Sprawdzić ! Szykuje się dobra płytka.
BlackBerry 9700 Bold 2
zassałem i nie mogę zrobić nic poza zalogowanie się na konto palringo, czyli nici jak na razie z korzystania na 8700. zresztą w FAQ napisali, że nie obsługują póki co tego modelu.
Noooo, dobrze że napisałeśVampiria, kiedyś tez chciałem Parlingo ale nie było wersji a BB, teraz jak wszedłem to widze że rozpoznało Perełke i zasysa.
Zaraz zabieram się do testów
EDIT:
Działa bez poblemów, ładnie sie odpaliło, aplikacja w pełn stabilna i przystosowana do BB!!
Dodałem mój numer gg i już ładnie połączyło, nie wiem tylko jak dodać kontakty...
EDIT 2:
Hahaha, same się dodały tylko były na zakładce contacts i nie zauważyłem!
Program jest idealny podajemy tylko numer i hasło, żadnej dodatkowej konfiguracj i działa.
Dodatkowo można w łatwy sposób wysłać programem zdjęcie przez gg albo nagrać notatke głosową i zostają automatycznie wysłane.
Przetestowałem juz z kumplem. Klikam na image, robie zdjęcie w bb(musi byc w miare mała rozdzielczość) i odrazu się ładnie wysyła, po paru sekundach na gg delikwenta dochodzi link do strony, na której może zobaczyć fotkę lub usłyszeć nagrany dźwięk.
Miejmy nadzieje że nie wprowadzą opłat za ten program...
OTA: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
POLECAM!!!!
Przepraszam ale ja to chyba z innej planety jestem.
Czy moze ktos byc tak mily i dla myslacego inaczej zrobic zrzuty z ekranu i dokladnie opisac co i jak???
Bardzo prosze mi pokazuje ze nie moge sie zalogowac jak podam swoj e-mail i haslo.