Jeśli wynika z jakiegoś błędu - tak, jeśli nie - dalej będzie.
Jeśli wynika z jakiegoś błędu - tak, jeśli nie - dalej będzie.
Witam mam problem z AppWorld gdy tylko wgram ten program + np jakąkolwiek app z niego ściągne ( New York Times czy foursquare ) bateria szybko sie rozładowuję nawet od pełnego naładowania. Po restarcie całego telefonu ( wgraniu od nowa oprogramowania ) i nie instalowaniu AppWorld bateria działa normalnie trzyma 3-4 dni. Problem pojawia sie wtedy gdy zainstaluje AW :/
Może ktoś mi pomóc lub powiedzieć jak zainstalować app z AW przez DM ?
Ja rowniez zaktualizowalam app world wczoraj...przed aktualizacja, przy wlaczonym tylko polaczeniu wifi app world dzialal bez problemu, teraz moge do niego "wejsc" tylko jak mam wifi i siec wlaczone rownoczesnie. Dlaczego tak jest? I czy jak sciagam aplikacje to sciaga mi przez wifi??
U mnie działa!Nie mam BISÓW BESÓW
Sieć 36i6 - wszystko hula
Poza tym, dzięki ściągnięciu aktualizacji BB Messenger - jest możliwość jego usunięcia z poziomu terminala po zainstalowaniu aktualizacji i restarcie. Teraz nie mam BB Messengera na bb8900 soft 5.0.0.822 Pozdrawiam
Jest jakaś szansa na wyłączenie automatycznego sprawdzania aktualizacji w AW?
Oczywiście, uprawnień (tylko na WiFi) raczej nie zmienię.A nie ukrywam, że beznadziejne (malutkie i drogie) te pakiety gprs mam i mi szybko je żre. :/
BlackBerry Torch 9800 @ 6.0.0.723
BlackBerry Pearl 9105 @ 6.0.0.723
półżywy BlackBerry 9000 @ 5.0.0.1079 (JSL v7.0) z BIS PLAY
PalmOne Treo 650
Wysyłkowa naprawa BB - software i drobny hardware.
Było: 7230, 7290, 8100, 8110, 8300, 8310, 8520, 8800, 8820, 9000, 9500, niektóre po kilka razy
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Nie pomagam na PW!
Założyłem sobie konto na PayPalu i wpłaciłem tam kwotę w wysokości 4zł, bo zamierzam sobie kupić aplikację facebook chat za 3,55zł, ale jak potwierdzam wszystkie dane w appworld w komórce (9700) to wyskakuje mi takowy komunikat "There is a problem with your credit card authorization. Please try again or visit blackberry.com/appworld/support for more information. (Error Id: 11000)"
Czy ktoś wie jak temu zaradzić ?