Untitled 1

Biały Bold 9900

Strona 3 z 36 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 351
    VIP Avatar Domel
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    PIN
    Zapytaj
    Model BlackBerry
    9790
    BIS/BES
    BES T-Mobile
    BlackBerry OS
    7.1.0.247

Domyślnie

Cytat Napisał lukas
    Ja mam też BIS w erze i HTML działa.
    Ja też.
    @viking
    a sprawdzałeś czy w opcjach masz włączoną obsługę html view?
    Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.

Nowy Avatar viking
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Koszalin
    PIN
    253DC500
    Model BlackBerry
    8310
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    4.5.0.69

Domyślnie

hymmm...

Właśnie przeleciałem wszystkie znane mi ustawienia BB. I niestety nie znalazlem nigdzie opcji "html view". Nawet po otwarciu skrzynki i wejściu w opcje nie mam takiego czegoś, nie mam też po otwarciu wiadomości.
    Gdzie tego szukać?

Edit: 00:40
    Z ciekawostek zerknąlem waśnie w zakładkę stan usług. I w "usługa Blackberry Internet Service - połączenie:... widnieje info niepodłączony. Dlaczego. maile przychodzą do mnie bez problemu.

VIP Avatar Domel
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    PIN
    Zapytaj
    Model BlackBerry
    9790
    BIS/BES
    BES T-Mobile
    BlackBerry OS
    7.1.0.247

Domyślnie

Cytat Napisał viking
    hymmm...

W?a?nie przelecia?em wszystkie znane mi ustawienia BB. I niestety nie znalazlem nigdzie opcji "html view". Nawet po otwarciu skrzynki i wej?ciu w opcje nie mam takiego czego?, nie mam te? po otwarciu wiadomo?ci.
    Gdzie tego szuka??
    Wiadomosci > Menu > ustawienia poczty e-mail > Wlacz poczte elektroniczna w formacie html

Je?li nie to to sprobuj wyslac ponownie service booki z era.blackberry.com i puscic hard reset (najlepiej wyjac i wlozyc baterie).
    Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.

Nowy Avatar viking
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Koszalin
    PIN
    253DC500
    Model BlackBerry
    8310
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    4.5.0.69

Domyślnie

Ufff. Poszło. Ale i tak mnie dziwi temat informacji o niepodłączonym BB do BIS. Pisałem wypowiedź wczesniej.

Początkujący
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Rzeszów
    Model BlackBerry
    9000
    BIS/BES
    BIS Plus
    BlackBerry OS
    BRAK

Domyślnie

Odnosnie OS4.5 dla ery bo taki mnie interesuje finalny wiec narazie czekam jeszcze, (a moze nie powinienem juz czekac? jakies za przeciw ktos moze podac bo tego w poprzednich postach sie nie doczytalem czy warto jeszcze poczekac) patrzylem na stronie RIM w dziale download gdy z listy operatorow wybiera sie T-Mobile Poland wyskakuje ekran logowaia i jest to strona t-mobile. Przy Plusie i Orange nie ma nic takiego jest normalna lista z ktorej mozna wybrac telefon i mozna sciagnac soft. Pytanie w zwiazku z tym gdzie jest rejstracja aby mozna sie tam bylo dostac?
    Chesti
    BB 9000 Plus+BIS

VIP Avatar elmik
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Gdynia
    PIN
    zapytaj
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    6.0

Domyślnie

Dodałem najnowszą wersje 4.5.0.55
    BlackBerry :
    8320 Curve - Os: 4.5.0.182
    9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
    7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
    7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy

Software & Simlock Engineer

Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.

W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Nowy Avatar viking
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Koszalin
    PIN
    253DC500
    Model BlackBerry
    8310
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    4.5.0.69

Domyślnie

Cytat Napisał chesti
    Odnosnie OS4.5 dla ery bo taki mnie interesuje finalny wiec narazie czekam jeszcze, (a moze nie powinienem juz czekac? jakies za przeciw ktos moze podac bo tego w poprzednich postach sie nie doczytalem czy warto jeszcze poczekac)
    Możesz spokojnie wgrywac soft podany w pierwszym poście. Zrobiłem to na swoim 8310. Też mam BIS w erze i szczerze powiem, że nie mam jak dotąd problrmów ze swoim terminalem. Działa szybko, stabilnie i dostal pare bajerów których wczesniej nie było (maile HTML, mozliwość nagrywania klipów video, dyktafon). Szczerze polecam, soft bezpieczny.

VIP Avatar Domel
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    PIN
    Zapytaj
    Model BlackBerry
    9790
    BIS/BES
    BES T-Mobile
    BlackBerry OS
    7.1.0.247

Domyślnie

Cytat Napisał chesti
    Odnosnie OS4.5 dla ery bo taki mnie interesuje finalny wiec narazie czekam jeszcze, (a moze nie powinienem juz czekac? jakies za przeciw ktos moze podac bo tego w poprzednich postach sie nie doczytalem czy warto jeszcze poczekac) patrzylem na stronie RIM w dziale download gdy z listy operatorow wybiera sie T-Mobile Poland wyskakuje ekran logowaia i jest to strona t-mobile. Przy Plusie i Orange nie ma nic takiego jest normalna lista z ktorej mozna wybrac telefon i mozna sciagnac soft. Pytanie w zwiazku z tym gdzie jest rejstracja aby mozna sie tam bylo dostac?
    Jaki aparacik Cię interesuje?
    Poniżej masz linki do przeszukiwania stron RIMa dla różnych urządzeń
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Lub wpisz sobie po prostu na stronce [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] numer/model swojego urządzenia

Ogólnie 4.5 jest już dostępny oficjalnie.

[ Dodano: 2008-07-24, 11:01 ]
    Cytat Napisał viking
    Możesz spokojnie wgrywac soft podany w pierwszym poście. Zrobiłem to na swoim 8310. Też mam BIS w erze i szczerze powiem, że nie mam jak dotąd problrmów ze swoim terminalem. Działa szybko, stabilnie i dostal pare bajerów których wczesniej nie było (maile HTML, mozliwość nagrywania klipów video, dyktafon). Szczerze polecam, soft bezpieczny.
    Ja mam w erze BES i BIS i też śmiga.
    Tylko pamiętaj, żeby po instalacji oprogramowania u siebie na komputerze usunąć z C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader\ plik vendor.xml

Początkujący
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Rzeszów
    Model BlackBerry
    9000
    BIS/BES
    BIS Plus
    BlackBerry OS
    BRAK

Domyślnie

Cytat Napisał viking

Ja mam w erze BES i BIS i też śmiga.
    Tylko pamiętaj, żeby po instalacji oprogramowania u siebie na komputerze usunąć z C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader\ plik vendor.xml
    Dzieki. Nie trzeba bylo calej tej listy przeklejac kolo nickname mam wypisane ze mam 8310 ale dodam jeszcze do stopki. W takim razie w najblizszym czasie wgram nowy soft. A powracajac do pytania o dostepnosc softu na stronie RIM`u i przekierowanie na strone T-Mobile jak to z tym jest? Pytam bardziej z ciekawosci co era wraz z rimem zakombinowala niz zebym konkretnie sie upieral na pobranie softu z tamtad.
    Chesti
    BB 9000 Plus+BIS

VIP Avatar Domel
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    PIN
    Zapytaj
    Model BlackBerry
    9790
    BIS/BES
    BES T-Mobile
    BlackBerry OS
    7.1.0.247

Domyślnie

Cytat Napisał chesti
    A powracajac do pytania o dostepnosc softu na stronie RIM`u i przekierowanie na strone T-Mobile jak to z tym jest?
    Nijak. Generalnie wszystkie OS sa prawie takie same.
    Mialem oryginalny OS T-Mobile i OS Ery i roznily sie tylko kolorkami i ustawieniami (nie wplywalo to na dzialanie BB).
    Generalnie nie ma co sie przejmowac od kogo dany OS pochodzi.