Ja też.Napisał lukas
@viking
a sprawdzałeś czy w opcjach masz włączoną obsługę html view?
Ja też.Napisał lukas
@viking
a sprawdzałeś czy w opcjach masz włączoną obsługę html view?
Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
hymmm...
Właśnie przeleciałem wszystkie znane mi ustawienia BB. I niestety nie znalazlem nigdzie opcji "html view".Nawet po otwarciu skrzynki i wejściu w opcje nie mam takiego czegoś, nie mam też po otwarciu wiadomości.
Gdzie tego szukać?
Edit: 00:40
Z ciekawostek zerknąlem waśnie w zakładkę stan usług. I w "usługa Blackberry Internet Service - połączenie:... widnieje info niepodłączony. Dlaczego. maile przychodzą do mnie bez problemu.
Wiadomosci > Menu > ustawienia poczty e-mail > Wlacz poczte elektroniczna w formacie htmlNapisał viking
Je?li nie to to sprobuj wyslac ponownie service booki z era.blackberry.com i puscic hard reset (najlepiej wyjac i wlozyc baterie).
Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.
Ufff. Poszło.Ale i tak mnie dziwi temat informacji o niepodłączonym BB do BIS. Pisałem wypowiedź wczesniej.
Odnosnie OS4.5 dla ery bo taki mnie interesuje finalny wiec narazie czekam jeszcze, (a moze nie powinienem juz czekac? jakies za przeciw ktos moze podac bo tego w poprzednich postach sie nie doczytalem czy warto jeszcze poczekac) patrzylem na stronie RIM w dziale download gdy z listy operatorow wybiera sie T-Mobile Poland wyskakuje ekran logowaia i jest to strona t-mobile. Przy Plusie i Orange nie ma nic takiego jest normalna lista z ktorej mozna wybrac telefon i mozna sciagnac soft. Pytanie w zwiazku z tym gdzie jest rejstracja aby mozna sie tam bylo dostac?
Chesti
BB 9000 Plus+BIS
Dodałem najnowszą wersje 4.5.0.55
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Możesz spokojnie wgrywac soft podany w pierwszym poście. Zrobiłem to na swoim 8310. Też mam BIS w erze i szczerze powiem, że nie mam jak dotąd problrmów ze swoim terminalem. Działa szybko, stabilnie i dostal pare bajerów których wczesniej nie było (maile HTML, mozliwość nagrywania klipów video, dyktafon). Szczerze polecam, soft bezpieczny.Napisał chesti
Jaki aparacik Cię interesuje?Napisał chesti
Poniżej masz linki do przeszukiwania stron RIMa dla różnych urządzeń
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Lub wpisz sobie po prostu na stronce [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] numer/model swojego urządzenia
Ogólnie 4.5 jest już dostępny oficjalnie.
[ Dodano: 2008-07-24, 11:01 ]
Ja mam w erze BES i BIS i też śmiga.Napisał viking
Tylko pamiętaj, żeby po instalacji oprogramowania u siebie na komputerze usunąć z C:\Program Files\Common Files\Research In Motion\AppLoader\ plik vendor.xml![]()
Dzieki. Nie trzeba bylo calej tej listy przeklejacNapisał viking
kolo nickname mam wypisane ze mam 8310 ale dodam jeszcze do stopki. W takim razie w najblizszym czasie wgram nowy soft. A powracajac do pytania o dostepnosc softu na stronie RIM`u i przekierowanie na strone T-Mobile jak to z tym jest? Pytam bardziej z ciekawosci co era wraz z rimem zakombinowala niz zebym konkretnie sie upieral na pobranie softu z tamtad.
Chesti
BB 9000 Plus+BIS
Nijak. Generalnie wszystkie OS sa prawie takie same.Napisał chesti
Mialem oryginalny OS T-Mobile i OS Ery i roznily sie tylko kolorkami i ustawieniami (nie wplywalo to na dzialanie BB).
Generalnie nie ma co sie przejmowac od kogo dany OS pochodzi.