od pół roku jestem z Jeżynką 8900 i to jest najlepsze pół roku jakie przeżyłem używając jej.Piękny wygląd, dobry głośnik, oprogramowanie intuicyjne, aparat super i co tu więcej pisać jest po prostu Boska![]()
Zakochany w Niej po uszy![]()
od pół roku jestem z Jeżynką 8900 i to jest najlepsze pół roku jakie przeżyłem używając jej.Piękny wygląd, dobry głośnik, oprogramowanie intuicyjne, aparat super i co tu więcej pisać jest po prostu Boska![]()
Zakochany w Niej po uszy![]()
W moim przypadku padło na 8900 gdyż telefon cenowo nie przekraczał 300zł
Nie lubię płacić za telefon więcej niż te 3 stówki.
W tym przedziale cenowym jest faworytem. Najlepszy aparat, rozdziałka...
Konkurować z nim może tylko 9000 (właśnie poluję na jakąś dobrą okazję na allegro)
A żeby dostać taki 8900+3G to już trzeba troszkę wyskoczyć z pieniążka![]()
Ja za to, ze przezyl wiecej niz nie jeden telefon i nadal jest moim awaryjnym modelem ...od 3 lat.
Zalany i wysuszony domowymi sposobami smiga bez problemu - gdzie 9800 po 2 minutach na lekkim deszczu zaliczyl zgon ...i w serwisie byl ponad miesiac.
8900 zaliczylo ze mna na snowboardzie setki gleb, spadl mi na ziemie wiele razy i nadal nic ...gdzie na 9780 przewocila mi się zamknieta butelka z piwem, lekko w niego uderzylo ...i wyswietlacz do wymiany.
No i jeszcze po tych 3 latach bateria trzyma jak nowa![]()
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.
Pochwaliłem ...i mój 8900 stracił głosTeraz już tylko wibruje
![]()
Niniejszy post przedstawia opinie autora w dniu dzisiejszym, na datę jego publikacji. Nie mogą być one wykorzystane przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyn.