Nie wiedziałem czy to założyć temat, ale dotyczy on BB 8520.
Czy ktoś z forumowiczów posiada czarny skin ze sklepu e-blackberry.pl, chodzi mi dokładnie o coś takiego
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Pytam ponieważ tylna obudowa w moim BB troszkę odstaje i jest luźna a to myślę że nie dość że zabezpieczy to jeszcze rozwiąże mój problem. Chodzi mi o opinie osób które używają, jak się sprawuje, jak wygląda dostęp do górnych przycisków (bo trzeba po zblokowaniu klawiszy jakoś wybudzać terminal). Gdyby ewentualnie ktoś rzucił jakimś zdjęciem, ponieważ te w sklepie nie pokazują za dokładnie jak to wygląda.
Z góry bardzo dziękuję za opinie.

Odpowiedź z cytatem
ja używam covera na bb oryginalnego. Jak zapewne wiesz blokuje Ci telefon po włożeniu do pokrowca. A plusem użycia covera będzie to że nie porysujesz telefona a skin ochroni Ci tylko tam gdzie masz zakryte.
Skin jest bardzo wygodny blokowanie klawiatury jest wygodniejsze bo nie trzeba wklepywac hasla ew. wciskac dwa przyciski. Jedyny problem to ?e latwiej porysowac wyswietlacz i co jeszcze latwiejsze tylnia klapke, wiec bez foli nie warto uzywac skina, tymbardziej w 8520. Pozatym hostler jest bardziej stylowy i lanserski