Ja dziennie dostaje po kilka wiadomości z prośbą o kod i te wiadomości ignoruje. Temat został zamknięty ponieważ nie mam czasu tyle co wcześniej. Kody są na allegro za grosze więc nie róbcie afery.
Ja dziennie dostaje po kilka wiadomości z prośbą o kod i te wiadomości ignoruje. Temat został zamknięty ponieważ nie mam czasu tyle co wcześniej. Kody są na allegro za grosze więc nie róbcie afery.
BlackBerry :
8320 Curve - Os: 4.5.0.182
9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy
Software & Simlock Engineer
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
No jakoś musiałem być zaspany, skoro nie znalazłem tych aukcji, zwróćcie uwagę, iż ten post pisałem o 2:50. No to dzięki za info. Mam tylko jedno pytanie odnośnie UnLock'a kodem BlackBerry. Otóż dostałem telefon i chciałem włożyć kartę z Plus wyświetlił mi się komunikat o wpisanie kodu odblokowującego kartę sim, z tym, że z zerową ilością prób, następnie załatwiłem kod od znajomego, wpisuję, a tu mi piszę, "Błąd kodu ... Proszę czekać" i lipa ... Nie działa. Czy to może mieć związek z wykorzystaniem prób odblokowania, czy kupić ten kod z allegro za te marne 4 zł i spróbować ? Czekam na odpowiedzi.
Kompletna odpowiedź jest w temacie o tym jak wpisać kod. Ale jeśli wykorzystane są wszystkie próby a nowszy model to lipa. Kupno kodu nic nie zmieni.
BlackBerry :
Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.
W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ostatnio edytowane przez Markowski72 ; 10-09-10 o 09:03 Powód: słownictwo !
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Z tego co ktoś ostatnio mówił 50zł tam kosztuje, ale musisz się dowiedzieć dokładnie. No i akurat wczoraj byli, następna wizyta bodajże za 3 tygodnie.
Ja niestety nic nie poradzę. Pracowałem dłuższy czas nad obejściem zabezpieczeń, ale stanąłem w miejscu, a teraz nie mam czasu na kontynuacje prac.
BlackBerry :
Niestety mocno sie zawiodlemk na tym serwisie i z czystym sumieniem nie polecam go. Kilka dni temu ponioslo mnie (zeby nie napisac nic o frajerstwie itp.) i zakupilem usluge zdjecia simlock z Bolda 9700 za UWAGA 89,00 zl. W opisie przedmiotu zakupu byla informacja o tym ze otrzymam JEDEN kod, ja otrzymalem cztery. Poczatkowo pomyslalem ze to moze nawet lepiej... Po wyprobowaniu tych czterech kodow mialem na liczniku o cztery proby mniej i ciagle aktywnego smlocka. Pomyslalem co tak opis, zerkne na youtybe, jescze raz 4x i juz mam tylko dwie proby, robi sie goraco!!! W przyplywie mega glupoty postanowilem sprobowac po raz ostatni z jednym, innym niz reszta kodem (ten jeden byl 8-cyfrowy, reszta 16-cyfrowe).... Efekt jaki byl chyba wiecie, zostalem z ostatnia proba...
... [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] > jakas aukcja za 5 zl > szybki deal > mega stres, spocone rece, itp., itd., YES, YES, YES!!!
W efekcie mam odblokowany telefon za 94 zl, nikt z simlock.pl nie odpowiada na maile (pisane w dni robocze do poludnia). Po fakcie doczytalem ze powinienem byl WSZYSTKO NAGRYWAC zeby teraz miec jakis dowod w reku.
Poza samym kopem jakiego pewnie od Was otrzymam, czy macid jakis pomysl jak odzyskac pieniadze?
Za brak polskich znakow przepraszam, ipad.
Najdroższy simlock w Twoim życiu. A za to mógłbyś mieć jakiś dobry pokrowiec + ładowarkę biurkową, gdybyś troszkę dołożył
![]()
Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.
PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!
-------------------------------------------------------
9900 - BIS orange, 7.1.0.190
9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668
bastek235 podaj mi IMEI swojego tela i MEP (jak odczytac MEP poczytaj w temacie Elmika) to podam ci kod do sciagniecia simlocka