Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20
    VIP Avatar elmik
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Gdynia
    PIN
    zapytaj
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    6.0

Domyślnie

Ja dziennie dostaje po kilka wiadomości z prośbą o kod i te wiadomości ignoruje. Temat został zamknięty ponieważ nie mam czasu tyle co wcześniej. Kody są na allegro za grosze więc nie róbcie afery.
    BlackBerry :
    8320 Curve - Os: 4.5.0.182
    9700 BOLD - Os: 5.0.0.423
    7230 - Os: 4.0.1.35 Klasyka
    7100x - Os: MFI-08400-007 Egzemplarz testowy

Software & Simlock Engineer

Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.

W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Nowy Avatar _Mazi_
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Krosno
    PIN
    TAJNE
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    5.0.0.593

Domyślnie

Cytat Napisał elmik Zobacz post
    Kody są na allegro za grosze więc nie róbcie afery.

No jakoś musiałem być zaspany, skoro nie znalazłem tych aukcji, zwróćcie uwagę, iż ten post pisałem o 2:50. No to dzięki za info. Mam tylko jedno pytanie odnośnie UnLock'a kodem BlackBerry. Otóż dostałem telefon i chciałem włożyć kartę z Plus wyświetlił mi się komunikat o wpisanie kodu odblokowującego kartę sim, z tym, że z zerową ilością prób, następnie załatwiłem kod od znajomego, wpisuję, a tu mi piszę, "Błąd kodu ... Proszę czekać" i lipa ... Nie działa. Czy to może mieć związek z wykorzystaniem prób odblokowania, czy kupić ten kod z allegro za te marne 4 zł i spróbować ? Czekam na odpowiedzi.

VIP Avatar elmik
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Gdynia
    PIN
    zapytaj
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    6.0

Domyślnie

Kompletna odpowiedź jest w temacie o tym jak wpisać kod. Ale jeśli wykorzystane są wszystkie próby a nowszy model to lipa. Kupno kodu nic nie zmieni.
    BlackBerry :

Bardzo chętnie kupie lub przygarnę stare terminale serii 5xxx 6xxx 7xxx, kontakt na pm.

W tematach założonych przeze mnie zawsze czytaj mój pierwszy post w nim zazwyczaj są zawarte odpowiedzi na pytania.

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] | [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Nowy Avatar _Mazi_
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Krosno
    PIN
    TAJNE
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    5.0.0.593

Domyślnie

Ale jeśli wykorzystane są wszystkie próby a nowszy model to lipa. Kupno kodu nic nie zmieni.
    No właśnie lipa, jestem z Podkarpacia, a tel muszę wysłać typowi do Kołobrzegu żeby mi zrobił i jeszcze zapłacić 150 zł, nie jest k.... za wesoło :\ a Ty elmik nie poradzisz nic na to ?

_Mazi_ - hamuj ze słownictwem ... to nie jest rynsztok ! (markowski72)
    Ostatnio edytowane przez Markowski72 ; 10-09-10 o 09:03 Powód: słownictwo !

VIP Avatar elmik
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Gdynia
    PIN
    zapytaj
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    6.0

Domyślnie

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
    Z tego co ktoś ostatnio mówił 50zł tam kosztuje, ale musisz się dowiedzieć dokładnie. No i akurat wczoraj byli, następna wizyta bodajże za 3 tygodnie.
    Ja niestety nic nie poradzę. Pracowałem dłuższy czas nad obejściem zabezpieczeń, ale stanąłem w miejscu, a teraz nie mam czasu na kontynuacje prac.
    BlackBerry :

Nowy Avatar _Mazi_
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Krosno
    PIN
    TAJNE
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    5.0.0.593

Domyślnie

Ja niestety nic nie poradzę. Pracowałem dłuższy czas nad obejściem zabezpieczeń, ale stanąłem w miejscu, a teraz nie mam czasu na kontynuacje prac.
    No nic, dzięki za info. Przynajmniej Kraków jest o wiele bliżej i być może tam będzie taniej. Dzięki elmik.
    P.s. sory za słownictwo niżej, ale jak dostałem kod, a nie mogłem go użyć, troszkę się "rozczarowałem" ... :\

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Plus
    BlackBerry OS
    5.0.0.862

Domyślnie

Cytat Napisał Wiatrak99 Zobacz post
    Niestety mocno sie zawiodlemk na tym serwisie i z czystym sumieniem nie polecam go. Kilka dni temu ponioslo mnie (zeby nie napisac nic o frajerstwie itp.) i zakupilem usluge zdjecia simlock z Bolda 9700 za UWAGA 89,00 zl. W opisie przedmiotu zakupu byla informacja o tym ze otrzymam JEDEN kod, ja otrzymalem cztery. Poczatkowo pomyslalem ze to moze nawet lepiej... Po wyprobowaniu tych czterech kodow mialem na liczniku o cztery proby mniej i ciagle aktywnego smlocka. Pomyslalem co tak opis, zerkne na youtybe, jescze raz 4x i juz mam tylko dwie proby, robi sie goraco!!! W przyplywie mega glupoty postanowilem sprobowac po raz ostatni z jednym, innym niz reszta kodem (ten jeden byl 8-cyfrowy, reszta 16-cyfrowe).... Efekt jaki byl chyba wiecie, zostalem z ostatnia proba...

... [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] > jakas aukcja za 5 zl > szybki deal > mega stres, spocone rece, itp., itd., YES, YES, YES!!!

W efekcie mam odblokowany telefon za 94 zl, nikt z simlock.pl nie odpowiada na maile (pisane w dni robocze do poludnia). Po fakcie doczytalem ze powinienem byl WSZYSTKO NAGRYWAC zeby teraz miec jakis dowod w reku.

Poza samym kopem jakiego pewnie od Was otrzymam, czy macid jakis pomysl jak odzyskac pieniadze?

Za brak polskich znakow przepraszam, ipad.

VIP Avatar ojciec
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Ogrodzieniec
    PIN
    215d63fd
    Model BlackBerry
    9000
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    5.0.0.1079

Domyślnie

Cytat Napisał GoOrange Zobacz post
    Poza samym kopem jakiego pewnie od Was otrzymam, czy macid jakis pomysl jak odzyskac pieniadze? Za brak polskich znakow przepraszam, ipad.
    Postrasz policją/prokuraturą. Ale tak w grzecznej oficjalnej formie (znajomy prawnik by się przydał). Może się "dymu" wystraszą i dla świętego spokoju oddadzą Ci pieniądze?

A na przyszłość... Najpierw pytaj na forum. :P
    BlackBerry 9000 @ 5.0.0.1079 (JSL v7.0)
    BlackBerry 9000 @ 5.0.0.1079 (JSL v7.0) BIS PLAY
    BlackBerry 8110 @ 4.5.0.188

PalmOne Treo 650 x2

Było: 8520, 8300, 8310 (kilka), 8800 (kilka), 8820, 8100 (kilka), 8110 (kilka), 9500 (kilka), 7290, 7230

VIP Avatar wlochaty
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Ruda Śląska, Gliwice, Bytom
    PIN
    28e657d4
    Model BlackBerry
    9900
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    7.1.0.190

Domyślnie

Najdroższy simlock w Twoim życiu . A za to mógłbyś mieć jakiś dobry pokrowiec + ładowarkę biurkową, gdybyś troszkę dołożył
    Wideo instrukcje dla wszystkich zielonych użytkowników: [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

NIE ODPISUJE NA WIADOMOŚCI PRYWATNE NA FORUM!!!
    Kontakt WYŁĄCZNIE mailowy lub Y!Messenger - [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] lub PIN.

PROSZĘ CZYTAĆ DOKŁADNIE - WSZYSTKIE WIADOMOŚCI NA FORUM SĄ IGNOROWANE PRZEZE MNIE I NIE DODAJE DO ZNAJOMYCH!!!

-------------------------------------------------------
    9900 - BIS orange, 7.1.0.190
    9700 - BIS T-m.pl. 6.0.0.668

Zaawansowany Avatar koski
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Southend on Sea / UK
    PIN
    261BEA7B
    Model BlackBerry
    9780
    BIS/BES
    BIS o2 uk
    BlackBerry OS
    6.0.0.723

Domyślnie

bastek235 podaj mi IMEI swojego tela i MEP (jak odczytac MEP poczytaj w temacie Elmika) to podam ci kod do sciagniecia simlocka