Piszę w nowym tytule, dlatego, że podobne problemy opisane na forum, nie mają takich skutków jak mój. Mam następujące objawy z 9520: po zakończeniu połączenia poprzez sieć komórkową ekran zamiera i staje się sztywny, (nie reaguje nacisk) nie można także uzyskać zaznaczenia przez dotknięcie. Działają fizyczne przyciski boczne i kłódka. Aby objawy ustąpiły są trzy sposoby: 1. poczekać - bardzo długo, nawet do 20 minut, choć nie daje to pewności, że ekran wróci do normy; 2. uderzyć kilkakrotnie w taki sposób jakby się chciało wybić ekran na zewnątrz... - działa i ekran powoli wraca do normy, z tym że przyciski reagują nieregularnie: jedno naciśnięcie daje kilka kliknięć lub ekran stawia opór i z wolna odpuszcza... 3. wyjąć baterię - zawsze działa.
Zauważyłem, że ekran w ciągu czasu użytkowania potrafi zmienić czułość nacisku, tak, że po włączeniu (np. po resetowaniu) reaguje na niewielki nacisk, a im dłużej działa tym mocniej trzeba dociskać ekran, żeby uzyskać reakcję.
Jeśli ktoś może pomóc to proszę opisać, co mogę zrobić we własnym zakresie. Jeśli sprawa beznadziejna, to gdzie się z tym zgłosić? Nie znam żadnego punktu, gdzie natywnie zajmują się BB. Okolice Wrocławia mile widziane....

Odpowiedź z cytatem
- ot i masz swój pierwszy raz.