szukalem - nie znalazlem odpowiedzi na forum, albo po prostu zle szkalem
pozmozcie, jak wkladam SIM ktora juz byla w BB nie pokazuje mi opcji kopiowania kontaktow, wiec siedzie na BB goly i bosyjakies pomysly?
szukalem - nie znalazlem odpowiedzi na forum, albo po prostu zle szkalem
pozmozcie, jak wkladam SIM ktora juz byla w BB nie pokazuje mi opcji kopiowania kontaktow, wiec siedzie na BB goly i bosyjakies pomysly?
wchodzisz w ksiazke/opcje/kontakty na karcie sim/kopiuj wszystko do ksiazki adresowej
Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem
Myslenie nie boli.....
PIN BB PB 500FE83C
SAM JESTEŚ PAJAC
cos nie napisalem ze zrozumieniem?
wkladam karte sim i NIE MAM OPCJI KOPIOWANIA KONTAKTOW
A czy probowales zrobic tak jak powyzej napisalem??
Myslenie nie boli.....
PIN BB PB 500FE83C
SAM JESTEŚ PAJAC
probowalem, kombinowalem, zmienialem karty sim, szukalem w "ksiazce" jakielkolwiek opcji, wychodzi na to, ze loguje sie dobrze w mojej sieci i nie widzi nic poza tym - nie mam opcji, zebym cokolwiek ze sim cos skopiowat - reasumujac: tak probowalem to na wiele sposobow, razem z tym co sugerujesz.
Wchodzisz w ikone ksiazki telefonicznej - naciskasz guzik z menu, nastepnie przewijasz w dol do opcji "ksiazka telefoniczna na karcie sim"- ponownie naciskasz guzik menu przewijasz do opcji "skopiuj do ksiazki adresowej"
A wogole to masz kontakty na karcie sim ?
Myslenie nie boli.....
PIN BB PB 500FE83C
SAM JESTEŚ PAJAC
aha, jeszcze jakies porady od kogos kto przeczytal pierwszy post ze rozumieniem - z gory dzieki
Czlowieku!!! Trzymam w rece dwa terminale i w obydwu ta sama sekwencja (opisana przeze mnie najmozliwie dokladnie jak moglem) powoduje dostanie sie do zawartosci karty sim.
Tak przeczytalem ze zrozumieniem Twoj post w ktorym wyraznie napisales ze nie mozesz znalesc opcji "kopiuj kontakty z karty sim"
Myslenie nie boli.....
PIN BB PB 500FE83C
SAM JESTEŚ PAJAC
naprawde chlopie nie wiem jak Ci to prosciej napisac, gdybym mial gdziekolwiek taka opcje to bym nie trul czterech liter.
Na liście kontaktów na karcie SIM powinieneś mieć dwie grupy kontaktów - pierwsza (na górze) jest pogrubiona i są to najczęściej numery przypisane po prostu fabrycznie do karty SIM. Jeśli na nich próbujesz wywołać wspomnianą opcję to tam jej nie będzie.
Czy jeśli najedziesz kursorem na jakikolwiek niepogrubiony kontakt to nadal nie masz opcji "Kopiuj wszystko..."?