Untitled 1

Biały Bold 9900

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8
    Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Lublin
    PIN
    206B4206
    Model BlackBerry
    8310
    BIS/BES
    BES Plus
    BlackBerry OS
    4.5

Domyślnie BB i zestaw w samochodzie

Czy może ktoś spotkał się z podobną sytuacją :

BB 8310 i zestaw Nokia w samochodzie jak telefon podłączony jest z zestawem to rozmówca słyszy siebie jako powtórzenie po ok 0,5 sekundy...
    Kontrola echa w BB nie działa i nie reaguje na to zestaw... Wgranie softu 4.5 nie pomogo...

Zaawansowany Avatar billydanze
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    london/dublin/wroclaw
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    5.0.0321

Domyślnie

wedlug mnie to jest cos z siecia.... ja mam to samo bez zestawu bluetootha i nie tylko na Blackberry
    addicted to crackberry

I've been a weirdo every since the Doc said 'push'...

brak polskich znakow od 2001...

Nowy
    Ostrzeżenia
    0

Domyślnie

jak można wykorzystać zainstalowany już w samochodzie zestaw nokii do BB?
    Cytat Napisał Tytus_K
    BB 8310 i zestaw Nokia w samochodzie jak telefon podłączony jest z zestawem
    prosze o pomoc
    pozdrawiam
    mdpk

VIP Avatar Domel
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Warszawa
    PIN
    Zapytaj
    Model BlackBerry
    9790
    BIS/BES
    BES T-Mobile
    BlackBerry OS
    7.1.0.247

Domyślnie

Z nokią nie miałem do czynienia natomiast jak byście mieli problemy z parowaniem BlackBerry z Audi Q7 to trzeba w Audi w komputerze w ciągu 5sekund od odpalenia silnika włączyć parowanie z BlackBerry inaczej się nie da
    Ogólnie działa bez problemów.

PS. Piszę o tym ponieważ temat jest ogólny o zestawie w samochodzie
    Wiedz, że stoisz, gdy stojąc lękasz się upaść, gdy czynami na cnoty cnotami na czyny zasługujesz.

Początkujący Avatar streng9
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Rzeszów
    PIN
    21369A7F
    Model BlackBerry
    8520
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    4.6.1.320

Domyślnie

Mam niestety to samo z zestawem głośnomówiącym Nokia w moim samochodzie (kilku moich kolegów również więc to nie jest odosobniony przypadek) - pogłos jest na tyle uciążliwy, że praktycznie nie da się w ten sposób rozmawiać

Na chwilę obecną najrozsądniejsze, rozwiązanie jakie udało mi się znaleść, to łączenie BB z zestawem Nokia przez Bluetooth (połączenie wycisza radio - nie ma obawy, że nie odbierzesz połączenia, bo nie usłyszysz dzwonka telefonu) i jednoczesne wpięcie do BB słuchawki na kablu i rozmowa przez kabel

Powyższe rozwiązanie, choć się sprawdza, jest dalekie od ideału więc jeśli ktoś ma lepszy pomysł, to chętnie skorzystam.
    BB 8520

Nowy
    Ostrzeżenia
    0

Domyślnie 8300 i zestaw głośnomówiący Nokia CK-7W

Ten sam problem, echo. Rozmówca słyszy siebie lepiej niż mnie. Proszę o pomoc, ponieważ mam możliwość dogadania się z firmą, która mi to zakładała. Muszę jedynie powiedzieć im jaki zestaw na 100% będzie działał. Jeśli ktoś posiada takie informacje to prosze o kontakt [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Wiem, ze działa bez problemów z fabrycznym zestawem głośnomówiącym Audi UHV 6413. A czy ktoś może mi powiedzieć jaki zestaw dostępny na rynku mnie nie zawiedzie? Z góry dziękuję. Pozdrawiam.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Witajcie,
    Może spotkaliście się się z podobnym problemem mój BB przez bluetootha łączy się bez problemu z Oplem Vectrą ale samochód "widzi" tylko połowę kontaktów. Poszukuję także przejściówki - adaptora pomiędzy 8800 a Vectrą
    Pozdrawiam

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Białystok
    PIN
    252EB1D6
    Model BlackBerry
    8820
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    4.5.0.174

Domyślnie

Witam
    Troszkę odgrzebuję, ale może komuś się to przyda mimo, że jest to stary temat na pewno dalej ktoś miewa problemy. Otóż ja używam BB8820 w zestawie z radiem Sony Mex BT5100, działa wszystko bardzo dobrze po włączeniu radia (przy aktywnym bluetooth) Sony automatycznie wykrywa naszego BB włącza dla niego tryb głośnomówiący w stereo lub w mono na którąkolwiek stronę+obsługę Audio Streaming czyli odtwarzamy sobie muzyczkę z naszego odtwarzacza w bb przez głośniki caraudio, ogólnie polecam wszystkim którzy mają "cywilne" auta, gdzie radio jest umieszczone na normalnej wysokości, u mnie w "pseudosportówce" umieszczone jest nisko i przy większych prędkościach muszę troszkę głośniej mówić, do tego w zestawie jest pilot jeśli ktoś często jeździ na tylnym siedzeniu.