Strona 10 z 17 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 170
    Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9000
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    4.6

Domyślnie

Witam ja np. naprawiłem swojego bolda 2 w Centrum Urządzeń Mobilnych w Warszawie, bardzo przyjazny serwis, do wymiany miałem lcd w innych serwisach podobno niedostępny u nich bez problemu. Namiary dał mi znajomy również zadowolony z ich usług.
    Śmiało mogę polecić

[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    5.0.0.400

Domyślnie

Witam

z moim BB 9700 zwrocilem sie do serwisu naprawapda.pl, jestem bardzo niezadowolony. Na poczatku oszukano mnie i naliczono mi 40 zl za rozkrecenie i skrecenie terminala mimo, iz na stronie internetowej napisane jest, ze diagnostyka jest darmowa, na co pan odpowiedzial, ze nie bedzie mi za darmo rozkrecal telefonu, wiec nie rozumie dlaczego na stronie internetowej jest informacja, ze najpierw diagnozuja co jest z telefonem, pytaja klienta czy zgadza sie na naprawe za taka i taka kwote, a jezeli nie to skrecaja telefon i oddaja go. Co wiecej w czasie rozkrecania Pan zlamal zatrzaski przytrzymujace srebrna ramke do okola telefonu i mam problem bo gdyby zlamal zatrzaski ramki wystarczyloby ja wymienic, ale niestety zlamal zatrzask w korpusie telefonu i zupelnie nie mam pomyslu co na to poradzic, mozecie mi cos doradzic? istnieje mozliwosc zamowienia tej czesci czy niestety pozostaje mi oswoic sie z luzna ramka?

Zaawansowany Avatar kasy
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    grudziądz
    PIN
    26E83113
    Model BlackBerry
    9780
    BIS/BES
    BIS Plus
    BlackBerry OS
    6.0.0.570

Domyślnie

Cytat Napisał Swider Zobacz post
    Witam

z moim BB 9700 zwrocilem sie do serwisu naprawapda.pl, jestem bardzo niezadowolony. Na poczatku oszukano mnie i naliczono mi 40 zl za rozkrecenie i skrecenie terminala mimo, iz na stronie internetowej napisane jest, ze diagnostyka jest darmowa, na co pan odpowiedzial, ze nie bedzie mi za darmo rozkrecal telefonu, wiec nie rozumie dlaczego na stronie internetowej jest informacja, ze najpierw diagnozuja co jest z telefonem, pytaja klienta czy zgadza sie na naprawe za taka i taka kwote, a jezeli nie to skrecaja telefon i oddaja go. Co wiecej w czasie rozkrecania Pan zlamal zatrzaski przytrzymujace srebrna ramke do okola telefonu i mam problem bo gdyby zlamal zatrzaski ramki wystarczyloby ja wymienic, ale niestety zlamal zatrzask w korpusie telefonu i zupelnie nie mam pomyslu co na to poradzic, mozecie mi cos doradzic? istnieje mozliwosc zamowienia tej czesci czy niestety pozostaje mi oswoic sie z luzna ramka?
    poszukaj forum prawnego najlepiej. poszukaj może jakiś przykładowych pism, które najlepiej dostarczy faksem do firmy. a jeszcze lepiej wysłać listem poleconym.
    kilka paragrafów i nieuczciwe firmy miękną. oczywiście, nie jest to regułą ale powinien zwrócić Tobie jakiekolwiek koszty.
    tacy cwaniacy najczęściej wiedzą, że klienci odpuszczają, dlatego za bardzo się nie przejmują.

walcz o swoje.
    8700 > 9000 > 9500 > 8220 > 9700 > 9780 - Plus BIS - PIN: 26E82654
    9780 - Play BIS - PIN:26E83113

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9000
    BIS/BES
    BIS Plus
    BlackBerry OS
    5.0.0.509

Domyślnie Wymiana kulki w Warszawie

Hej,

Czy zna ktoś może serwis w Warszawie, który wymieniłby od ręki kulkę w boldzie na nową? W środę znowu muszę wyjechać, a zacięła mi już dość kompletnie...

EDIT: Sam sobie poradziłem z oczyszczeniem. Kupiłbym nową, ale w e-BlackBerry nie mają na stanie. kulka była pełna syfu i musiałem ją rozebrać na części pierwsze. Składałem 4 raz zanim dobrze działała. Przez chwilę ruch kulką lewo prawo powodował ruch kursora góra dół W sumie rozebranie Bolda jest trywialnie proste.

goto
    Ostatnio edytowane przez gozwei ; 01-09-10 o 10:46

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    Storm
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    X.X.X.XXX

Domyślnie

gdzie moze byc w Krakowie serwis BB??

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    brak
    BIS/BES
    BRAK
    BlackBerry OS
    X.X.X.XXX

Domyślnie

Ze wzgledu na pewne nieprzyjemnosci z moim 9700 mialem przyjemnosc przejechania sie do Raciborza do Pana Marka i jedyne co moge dodac do poprzedniego wpisu to to, ze go potwierdzam - mila obsluga, profesjonalizm, nic dodac nic ujac... zdecydowanie polecam! Mam nadzieje, ze nie bede musial juz ze swoim bb nic robic w serwisach, ale jesli cokolwiek sie stanie to nie bede mial watpliwosci gdzie sie udac... moze to zabrzmiec jak jakas kryptoreklama - ale naprawde nie pamietam kiedy jakis sprzedawca, serwisant, ktokolwiek zrobil na mnie tak pozytywne wrazenie

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    8900
    BIS/BES
    Nie wiem
    BlackBerry OS
    5.0.0.681

Domyślnie

wie ktos moze gdzie w gdyni najtaniej wymienie wyswietlacz w BB 8900? albo w tromiescie i jeszze jedno.. jak moge sprawdzic numer wyświetlacza?

serwis elektroniki
    Ostrzeżenia
    0
    PIN
    212c4f36
    Model BlackBerry
    9000
    BIS/BES
    BIS Orange
    BlackBerry OS
    5.0.0.1036

Domyślnie

jak moge sprawdzic numer wyświetlacza?
    Wydłubać go z BB
    Serwis elektroniki.
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] - naprawa pogwarancyjna terminali BlackBerry.

Nowy
    Ostrzeżenia
    0
    Model BlackBerry
    9700
    BIS/BES
    BIS Era
    BlackBerry OS
    BRAK

Domyślnie

Witam, mam pytanie: czy nie orientujecie się gdzie w Krakowie można naprawić BB???
    Po włączeniu telefonu pojawia się biały ekran z czarnymi paskami i na tym koniec....nie wiecie jaka to może być usterka???
    Pozdrawiam

VIP Avatar ojciec
    Ostrzeżenia
    0
    Mieszka w
    Ogrodzieniec
    PIN
    215d63fd
    Model BlackBerry
    9000
    BIS/BES
    BIS Play
    BlackBerry OS
    5.0.0.1079

Domyślnie

Cytat Napisał ROMSTAL Zobacz post
    ie wiecie jaka to może być usterka???
    Jeżeli podpięty pod komputer BB na którym zainstalowany jest Desktop Manager wyświetla poprawnie przez program BBScreenStream to na 95% winny jest LCD.
    BlackBerry 9000 @ 5.0.0.1079 (JSL v7.0)
    BlackBerry 9000 @ 5.0.0.1079 (JSL v7.0) BIS PLAY
    BlackBerry 8110 @ 4.5.0.188

PalmOne Treo 650 x2

Było: 8520, 8300, 8310 (kilka), 8800 (kilka), 8820, 8100 (kilka), 8110 (kilka), 9500 (kilka), 7290, 7230
    [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]