ojciec ok ale ja bylem w tym temacie tam jest rarek ktory zawiera 3 pliki zaden z nich nie chce sie uruchomic na moim BB
dlatego powielma temat
ojciec ok ale ja bylem w tym temacie tam jest rarek ktory zawiera 3 pliki zaden z nich nie chce sie uruchomic na moim BB
dlatego powielma temat
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.
ok widze ze faktycznie nie doczytalem do konca
dzieki za info
Witam
no wiec skorzystalem z porady Markowskiego i co wyszlo
uzylem dwoch aplikacji do instalacji tego pokera i efekt jest ten sam i jak dla mnie jest on niezadowalajacy
przy uzyciu DM i instalacji paczki *.alx soft sie instaluje ale jest on na pol ekranu i jest to wersja 3 dniowa dalo by sie jeszcze jakos wytrzymac te pol ekranu nawet te 3 dni bo mozna sobie ewentulanie jak mniemam date przesunac a nawet jak juz nie przesunac to instalowac to co 3 dni ale grac zabradzo sie nie da wyglada to koszmarnie (przebija karty naklada karty po rozdaniu tak ze masz 3 czasem 4 , nie widac zabardzo ile masz kasy na koncie itp)
za pomoca BBSAK-a jest dokladnie ten sam efek paczka *.cod i *.res_cod instaluje sie dokladnie w ten sam sposob co *.alx
pozdrawiam i nadal szukam pokera , ktory by dzialal calkiem normalnie
Ostatnio edytowane przez danbar ; 30-06-10 o 09:49
WitamPosiadam BB 9300 w sieci Play. Po podłączeniu telefonu do Desktop Software, program zasugerował mi aktualizacje oprogramowania z 5.0 do 6.0. Uczyniłem to, wszystko przebiegło prawidłowo z tym, że nie ma mojej ulubionej gry Texas Holdem.Moje pytanie skąd wziąć tę grę? Jak ją zainstalować? Dodam tylko, że w tym sofcie nie ma tej gry.
W App World jest