Piękny pokerek dla bb (testowany na 7290)
![]()
polecam!
aww szit musze sobie skoncu naprawic moje bb bo ubustwiam ta gre
nawet czasem na travelu ogladam mistrzostwa swiata w multipokerze xP
ps jak chcecie pograc w texas holda na kompie to polecam multipoker.com xP
a i zeby nie bylo ze ot robie to mam pytanko czy w tym texasie na bb jest mozliwosc multiplayera?
Ruli a nie masz przypadkiem gdzies jakiegos kodu rejestracyjnego
hmmm..... hazard rzecz ludzka ale zeby w kazdej wolnej chwili grac w karty na kalkulatorze?
no niestety nie mam, ale mogę w tajemnicy Tobie powiedzieć, że program jest tak genialnie zabezpieczony, że wystarczy go odinstalować, zresetować sprzęt i ponownie zainstalować
ale szaaa....
p.s. nie zaszkodziłoby jakbyś się zarejestrował/zalogował
Cii.... zauwazylem to ;D
Jako, że bardzo spodobała mi się wersja na bolda chciałbym mieć też texasa na 8320 w związku z czym pytanie czy posiada ktoś najnowszą wersję tej gry na wyświetlacze serii 83xx? Wrzucona wersja niestety nie działa poprawnie. Z góry dzięki!
Sluchajcie, albo ja czegoś nie rozumiem albo coś robię źle, moze mi pomożecie. Miałem problemy z BB9700 jakimś cudem przy zmianach OSów znikł mi Texas Holdem 2 jaki był w OSie. Teraz już jest ok, ale nadal nie mam Holdema. W miedzyczasie zainstalowałem wersje 3, chciałem nawet kupić licencję ale się wiesza i nie daje się nawet zarejestrować, wiec go odinstalowałem. Przy przywracaniu kopii bezpieczeństwa lub zamianie OSu widzę cały czas TH3 (do zainstalowania) nie ma natomiast TH2 do zainstalowania, pomózcie, Co mam zarobić aby przywrócić TH2 i żeby był on aktywny.
Może to błaha sprawa ale mam kilku kumpli z którymi w to grałem online...
pozdrawiam
A...
no mi to jakos nie dziala na BB 9700 nie potrafi zadnego z tych 3 plikow otworzyc
Witam
Szukam jakiego kolwiek pokerka na BB
prosze o pomoc, moze ktos z was widzial jakas stronke z darmowym sofcikiem
(jak narazie udalo mi sie tylko demo znalezc)
pozdrawiam
BlackBerry Torch 9800 @ 6.0.0.723
BlackBerry Pearl 9105 @ 6.0.0.723
półżywy BlackBerry 9000 @ 5.0.0.1079 (JSL v7.0) z BIS PLAY
PalmOne Treo 650
Wysyłkowa naprawa BB - software i drobny hardware.
Było: 7230, 7290, 8100, 8110, 8300, 8310, 8520, 8800, 8820, 9000, 9500, niektóre po kilka razy
[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Nie pomagam na PW!