Myślałem nad tym, ale po wejściu w szczegóły kopii zapasowej zobaczyłem tyle pozycji niezrozumiałych dla kogoś nie z branży IT, że nie jestem w stanie znaleźć kłódeczki..Napisał alien125
![]()
Myślałem nad tym, ale po wejściu w szczegóły kopii zapasowej zobaczyłem tyle pozycji niezrozumiałych dla kogoś nie z branży IT, że nie jestem w stanie znaleźć kłódeczki..Napisał alien125
![]()
BlackBerry 9900 Bold - OS v7.1.0.205 (BIS Orange)
BlackBerry 9700 Bold - OS v6.0.0.723 (BIS Orange)
BlackBerry 7290 - OS v4.1.0.377 (BIS T-Mobile)
BlackBerry 8100 Pearl - OS v4.5.0.188
BlackBerry od 2004
Więc przywróć to co będzie ci potrzebne. Np. smsy, książkę telefoniczną itp. to czego nie znasz zapewne ci się nie przyda, a jeśli nawet to po przywróceniu części informacji będziesz miał mniej do ustawiania.
Sprawdziłem już na 100%. Niestety nie usuwa kłódeczki....Napisał alien125
-----------------------
Okazało się, że "reset to factory" za pomocą JL_CMD nie dość, że usuwa kłódeczkę to jeszcze standardowy pełny backup z kopii zapasowej po resecie, "kłódeczki" nie przywraca[Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]
Ostatnio edytowane przez marbb ; 13-01-09 o 23:11
BlackBerry od 2004
Chciałam zapytać o bardziej szczegółowe opisanie usuwania ITpolicy ponieważ mam z tym problem
Byłabym bardzo wdzięczna.![]()
Dokładnie mam problem przy punkcie 5 gdzie otwieram Path i nie wiem gdzie wpisać (C:\Program Files\Research In Motion\BlackBerry\policy.bin) jakoś nie mogę tego zrobić![]()
Co Ci w tym nie działa?W oknie po prawej stronie klikamy prawym przyciskiem myszy i wybieramy: Nowy->Wartość ciągu. Jako nazwę wpisujemy 'Path'. Klikamy nazwie prawym przyciskiem myszy wybieramy ‘Modyfikuj”. Wpisujemy jako wartość ‘C:\Program Files\Research In Motion\BlackBerry\policy.bin’
Może lepiej wyjaśnie (Klikamy nazwie prawym przyciskiem myszy wybieramy ‘Modyfikuj”. Wpisujemy jako wartość)W okienku Wartość mam liczbę 0 więc ją kasuję i próbuję wpisać (C:\Progr.......) i się nie udaję hcyba że mam to wpisać w inne pole ale jest tylko 2 jeden z nazwą Path i drugie gdzie widnieje 0
BlackBerry od 2004
Jakoś poszło
Robiłam błąd w punkcie 5 dlatego że mam angielskiego XP-ka, i wartość ciągu była inaczej opisana niż myślałam.
Teraz tylko poszukam czy macie tutaj jakieś wskazówki odnośnie bluetooth, ponieważ włączanie tej funkcji jest jakieś udziwnione w moim BB, tak jakby nie można było po prostu włączyć na widoczny i swobodnie przesyłać danych w obie strony.