Taki komunikat pojawia się gdy np włączam po restarcie telefon. A komunikat jest następującej treści: "Włożono kartę multimedialną zawierajaca zaszyfrowane pliki. Podaj hasło urządzenia, którego użyto do ochrony tych plików" Proszę o pomoc
Taki komunikat pojawia się gdy np włączam po restarcie telefon. A komunikat jest następującej treści: "Włożono kartę multimedialną zawierajaca zaszyfrowane pliki. Podaj hasło urządzenia, którego użyto do ochrony tych plików" Proszę o pomoc
Hasło znam ale jest to dokuczające. Hmm a w opcjach telefonu? Szukałem ale nie mogę znaleść
Ostatnio edytowane przez szymciooo84 ; 29-12-11 o 14:52
Witam, mam model 9780 i nie wiem jak ale od jakiegos czasu zainstalowalo mi sie haslo - opcje-zabezpieczenia- haslo-wlacz ....bardzo prosze o pomoc jak to wylaczyc. Sprawdzalem juz wszystko ale jestem bezradny.Pls o pomoc.
Jeżeli nie masz w opcjach możliwości wyłączenia to nie pozostaje Ci nic innego jak skorzystać w rad zawartych w pierwszym poście. Ja osobiście niedawno skorzystałem z opcji z factory reset za pomocą bbsak i mój 8900 jest już bez hasła![]()
Do niedawna Noko83
Powrót do Blackberry
Blackberry 8900
2010 - 2011 Android
LG GT540 - HTC HERO - HTC WILDFIRE - ZTE BLADE
2008 - 2010 Blackberry
71xx - 72xx - 81xx - 83xx - 88xx - 9000
Dziekuje ale to jest ostateczność. Natomiast dodatkowo nie moge skorzystać z opcji internetowych - jeżeli chce wejść w przeglądarkę (nawet przy zasiegu operatora lub skonfigurowanym Wi-Fi) otrzymuje komunikat, że "zasieg jest zbyt słaby aby przetworzyc zadanie..." > Co robić w takiej sytuacji? Pls o wsparcie
Metoda alternatywna /dzięki fism/:
1. Zrób kopię zapasową danych przez BlackBerry Desktop Software
2. Pobierz i zainstaluj BBSAK na komputerze
3. Wybierz opcje "Factory Reset"
4. Przywróć kopię zapasową.
Potwierdzam-DZIALA na BOLD 9000
no super tylko nie moge uruchomic bbsaka. wogóle nie widzi mojego 8520. nic zero czarna dziura...
BB 9360 @ 7.1.0.336+microSD 8GB+BIS Play
BB 9780 @ 6.0.0.723+microSD 8GB+BIS/BES Orange
BB 9860 @ 7.1.0.342+microSD 8GB+BIS T-mobile
BB 9700 @ 6.0.0.723 - SPRZEDAM!
Ponad 70 GB najnowszego softu dla BB (OS'y, DM'y): [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ]. Hasło do zasobów w moim profilu.