raczej ze wszystkimi modelalami i markami telefonow tak jest, ze z chwila pojawienia sie u ktoregos z operatorow... automatycznie cena spada... a najbardziej odczuwalne to jest na drogich telefonach... do jakich zapewne nalezy BB![]()
raczej ze wszystkimi modelalami i markami telefonow tak jest, ze z chwila pojawienia sie u ktoregos z operatorow... automatycznie cena spada... a najbardziej odczuwalne to jest na drogich telefonach... do jakich zapewne nalezy BB![]()
napiszcie coś więcej o tym jak się maszynka sprawuje. Może ktoś wrzucić jakieś foto i filmik nakręcony tym telefonem?
i co z dostępnością 9100????
łoooooooooooł, czekam na recke
napiszcie w niej jak włączyć głośnik podczas rozmowy (w 9100 jest ikona na przycisku, w 9105 brak...) oraz opiszcie skróty klawiaturowe
na. czy w skrzyni sms jest skrót odpowiedz R jak qwertowcach
Ostatnio edytowane przez lux ; 01-12-10 o 23:03
czyli trochę gorzej niż w qwerty, bo trzeba klikać i z menu wybierać? nie da się jednym klikiem?
i pytanie ile wpisów z kalendarza zmieści się na pulpicie, jest taka kompozycja co pokaże 8-10 wpisów? rozdzielczość ekranu wskazuje, ze może to być możliwe nawet kosztem niepokazywania połączeń czy sms.
Ostatnio edytowane przez lux ; 02-12-10 o 12:33
Czy ja wiem czy gorzej.. to juz jest naprawde kwestia gustu i przyzwyczajenia...
... a co do pulpitu.. to ja niestety mam standardowa kompozycje "dzisiaj" i ma tylko dwa wpisy na dole w kalendarzu plus "wiadomosci" i "telefon". Przyznaje sie, ze tej opcji w kompozycji nie uzywam, ale podejrzewam, ze jak zainstaluje sie kompozycje specjalnie pod kalendarz to bedzie widac okolo 10 pozycji...
W 5 się nie da, za to w 6 są wyciągnięte na ekran główny rozmowy 4 ikonki, w tym właśnie "Głośnik" - wystarczy jeden ruch w lewo i klik - da się robić nawet bez patrzenia
---------- Post added at 21:03 ---------- Previous post was at 21:00 ----------
Teoretycznie "7" powinno, ale nie działa na sms na OS6 w skrzynce odbiorczej - tylko na maile. Zresztą w sumie nie ma po co działać - od 5.0, czyli wprowadzenia chatu sms, wystarczy kliknąć na wiadomość i już jesteśmy w polu odpowiedzi, tak więc "R" nie działa w żadnej skrzynce (na 9700 też) na SMS.
---------- Post added at 21:05 ---------- Previous post was at 21:03 ----------
Zdjęcia wychodzą fajnie, za to filmiki są do bani, tj. porównywalne do 9700 (za to w wyższej rozdziałce), dużo gorsze niż 9780 (nie łapie automatycznie ostrości w trakcie nagrywania wideo).
---------- Post added at 21:06 ---------- Previous post was at 21:05 ----------
Zwłaszcza, że cena importowanych 9105 jest wg mnie naprawdę świetna. 800zł za nówkę - czemu nie!