a czy na 100 procent wpisujesz takie samo hasło na jeżynie ?? pamiętasz oczywiście o przyciśnięciu "alt" by wpisać cyfry ??
a czy na 100 procent wpisujesz takie samo hasło na jeżynie ?? pamiętasz oczywiście o przyciśnięciu "alt" by wpisać cyfry ??
Nie wiem, nie znam sie, zarobiony jestem
Myslenie nie boli.....
PIN BB PB 500FE83C
SAM JESTEŚ PAJAC
Oczywiście żę tak, zawsze przy tym bardzo uważam. Jedynie co mi się nasuwa na myśl to jest w opcjach zmiana symulowania przeglądarki, że strona internetowa widzi naszą jeżynkową przegladarke jako firefox albo ie. Ale też boję się przy tym kombinować bo jak mi zablokują wejście do banku to kołek w dupe... Pytam bo może komuś się udaje z tego banku korzystać a ja robię może jakiś głupi błąd, wiel błąd![]()
Witam wszystkich.
Pozwoliłem sobie "odgrzebać" temat ponieważ mam bardzo podobny jak nie ten sam problem.
Mianowicie nie mogę się zalogować do Multibanku,Allegro przez systemmową przeglądarkę / fakt nie mam BIS-a, tylko pakiet na internet, telefon jest skonfigurowany poprawnie,inne aplikacje jak np. BeWeather,WeatherPro,Shangmail, czy systemowa przegląrka działają bezproblemowo, MMS też dochodzi i wychodzi
/ Ostatnio nawet juz nie mogę zalogować się wogóle do Opery Mnii - czyli fizycznie przy próbie uruchomienia tej przeglądarki pojawia się info: Połączenie nie powiodło się - Nie można nawiązać połączenia. Proszę sprawdzić konfigurację sieci.
Problem z Mini Opera już rozwiązany został, pozostałe nadal aktualne.
Czy samego problemu trzeba gdzieś szukać w ustawieniach rejestru,protokołach itp. ? np. Opcje-Zabezpiecznia-Zaawansowane ustawienia ?? ??
Gdyby ktoś mógł mi podpowiedzieć co trzeba zmienić żebym mógł się zalogować się do Multibanku,Allegro przez systemową przeglądarkę,to spokojnie mogę zrezygnoać z Opery Mini.
Dodam jeszcze że podczas logowania się do Allegro pojawia się info o nie włączonych "ciasteczkach" pomimo że gdy sprawdzam w Opcjach przeglądarki to są "odptaszkowane" czyli włączone.
Nie wiem czy to może mieć znaczenie ale napiszę : mam ustawioną na włączoną diodę sygnalizacyjną zasięgu - miga na zielono - mam też aplikację BeBuzz i od jakiegoś czasu ta dioda raz miga raz nie / z samej aplikacji wyłączyłem tą funkcję ponieważ nie mam pełnej wersji i gdy dostawałem maila dioda nie sygnalizowała mi tego jak przed zainstalowaniem tej aplikacji / tak jakby telefon był poza zasięgiem sieci, co jest oczywiście nie realne ponieważ w tym samym czasie mogę wejść do internetu przez przedlądarkę systemową,działa Shangmail i inne aplikacje.
Być może temat jest zbyt obszerny ale proszę też o wyrozumiałość,nie jestem nastolatkiem i nie "kombinuję" nic z telefonem a chciałbym jedynie aby działał mi poprawnie bez BIS-a.
Ostatnio edytowane przez natscot1 ; 31-01-12 o 14:42 Powód: znalazłem błąd