Witam wszystkich serdecznie,
Od trzech dni jestem posiadaczem BB9700 (nowy, kupiony w polskim sklepie, niezbrandowany)Śledzę to forum już od dłuższego czasu i szczerze mówiąc dałem się "zainfekować" wirusem zwanym BlackBerry
W chwili obecnej zpoznaje sie z tym "telefonem", który na razie mnie przerasta możliwościami - zwłaszcza tymi z których jeszcze nie skorzystałem, a o których wiem że można z urządzenia BB
Jeszcze nie wykupiłem BIS'u, ale jest to kwestia tygodnia. Proszę wszystkich którzy mogą mi doradzić - może na priv żeby nie śmiecić na forum - w wyborze pomiędzy Orange, a Plusem.
Obecnie mam w moim BB pracuje karta Simplusa i mam do Was jedno pytanie. Otóż przy próbie wejścia na strone [Żeby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum ] pojawia się komunikat Błąd HTTP 502: Nieprawidłowa brama. Nie wiem dlaczego ale tylko w przypadku tej strony pojawia się taki komunikat.
Z góry dziękuję Wam za pomoc i wyrozumiałość jeśli któregoś z Was zesłoszczę kolejnym pytaniem o wybór BIS'u pomiędzy Orange, a Plusem bądź czymkolwiek innym![]()

Śledzę to forum już od dłuższego czasu i szczerze mówiąc dałem się "zainfekować" wirusem zwanym BlackBerry 
Odpowiedź z cytatem