Witam
Nie wiem czy to juz kiedys bylo? Ale z tego co pobieznie przegladalam, to raczej nie
Mam pytanie :P Zakupilam BB Bold 9700, po wczorajszym doinformowaniu, okazalo sie ze bez przegladarki Opery internet dzialac mi nie bedzie. Chciala bym sie dowiedziec, czy faktycznie tak jest. Nie moge aktywowac BIS, przez co nie moge kozystac z poczty. Czy jest mozliwosc zainstalowania jakiejs aplikacji do poczty, ew. facebook? Jak wiadomo, appWorlda tez nie moge zainstalowac. Czy mapy i inne gadzety beda dzialaly skoro mam telefon na karte? Niestety nic wiecej nie sprawdzalam, bo sie juz wczoraj podkurzylam i spakowalam telefon do pudelka. To moj pierwszy BB i niestety nie jestem za bardzo doinformowana. Czy jest ew. jakas strona z aplikacjami ktore moge sobie instalowac z poziomu telefonu. Telefon podooba mi sie, ale jesli nie moge kozystac z niego w pelni, to chyba bede musiala go sprzedac.

Odpowiedź z cytatem
bo ja to juz sie zalamalam totalnie, ze kupilam cos, co dzialac nie bedzie. poszperam na forum i mam nadzieje jakos sie doinformuje